سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون بهداشت وزارت بهداشت مطرح کرد؛

ایجاد منابع پایدار در حوزه سلامت برای رفع دغدغه‌های درمانی مردم

رییسی گفت: رفع دغدغه‌های درمانی مردم و دسترسی عادلانه به خدمات، با ایجاد منابع پایدار در حوزه سلامت میسر است.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت  به چالش های موجود در حوزه سلامت و ترویج زندگی سلامت محور اشاره کرد و گفت: حوادث ترافیکی، آلودگی هوا، کم‌ آبی و امنیت غذا و مسائلی از این‌ قبیل، موضوعات مهمی هستند که جای کار دارند، اما حل تمام این موارد از عهده وزارت بهداشت به ‌تنهایی خارج است و این وزارتخانه وظیفه کارشناسی وضعیت سلامتی مردم و هشدارهای پیشگیرانه را دارد.

رییسی درخصوص دخانیات خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که در حوزه سلامت وجود دارد بحث دخانیات و عرضه و تقاضای آن در جامعه است؛ در کشور ما این موضوع جزو معضلات سلامتی محسوب می شود، چراکه درحال حاضر سن مصرف مواد دخانی و قلیان به خصوص در زنان بسیار پایین آمده است.

راهکارهای کاهش مصرف دخانیات

وی ادامه داد: یکی از راهکارهای کاهش مصرف دخانیات که در تمام دنیا نیز شناخته شده است، بحث وضع مالیات بر مواد دخانی است که با ورود مجلس شورای اسلامی به این موضوع، برای اولین بار بحث وضع مالیات بر مواد دخانی به صورت قانون درمی آید و امید است با اعمال قوانین منسجم تر نه تنها در بحث مالیات، بلکه در بحث عرضه دخانیات هم قوانین منسجمی داشته باشیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه رفع دغدغه‌های درمانی مردم و دسترسی عادلانه به خدمات، با ایجاد منابع پایدار در حوزه سلامت میسر است، تصریح کرد: با توجه به استدلال های علمی و توصیه های سازمان جهانی بهداشت، سایر کشورهایی که عرضه و مصرف را در حوزه دخانیات کم کردند، با بستن مالیات بر مواد دخانی موفق شده اند و در حال حاضر این موضوع در کشور ما نیز شکل گرفته و درحال اجرا است، هرچند میزان مالیات به قدری نیست که بازدارنده باشد، اما برای شروع برنامه خوب است.

رییسی با بیان اینکه شناخته شده ترین ماده سمی، سیگار، توتون و تنباکو است، یادآور شد: سیگار، توتون و تنباکو عوامل خطر ابتلا به بسیاری از سرطان ها و بیماری های تنفسی و مزمنی همچون فشار خون و قلبی، عروقی است، امیدواریم در آینده شاهد کنترل این سم مهلک سلامتی باشیم و حل این معضلات مشارکت همگانی می‌طلبد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: خوشبختانه درحال حاضر در حوزه سلامت انسجام خوبی وجود دارد و دولت، مجلس، وزارت بهداشت، دانشگاه‌ ها و سایر نهادهای ذیربط اهتمام جدی برای بهبود وضعیت سلامتی مردم دارند که امیداست، خروجی این تلاش ها، وضع قوانینی در حیطه سلامتی مردم باشد که بر اساس آن بتوانیم مصرف شکر، روغن و نمک را به حداقل برسانیم، چراکه این سه ماده، درواقع سموم سلامتی هستند که در کشور به صورت بی رویه مصرف می شوند.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت منابع پایدار برای حوزه سلامت نیز گفت: خوشبختانه دولت و مجلس به ‌خوبی در این زمینه ورود پیداکرده ‌اند و امیدوارم بتوانیم با پایدار کردن منابع، دغدغه مردم در حوزه سلامت را کم کنیم و مردم بتوانند به‌ سلامت دسترسی عادلانه داشته باشند.

دکتر رییسی بیان کرد: طبق تاکید سازمان جهانی بهداشت، مردم نباید بین سلامتی و گزینه‌ های دیگر مجبور به انتخاب باشند، یعنی هیچکس دغدغه سلامتی نداشته باشد، که خوشبختانه در این دولت، بحث سلامت و درمان در اولویت ‌های دولت یازدهم قرار گرفت.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.