سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جشن پایان زیرساخت‌های بخش بهداشت گلپایگان

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان گفت: به زودی با بهره‌برداری از شش طرح بهداشتی ،جشن پایان زیرساخت‌های بخش بهداشت را در گلپایگان برگزار خواهیم کرد.

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،ناصر رستمی امروز در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت هفته سلامت با بیان اینکه در مدت سه سال اخیر 25 طرح بهداشت و درمان با زیربنای 10 هزار متر مربع در شهرستان گلپایگان با کمک خیران و دولت ساخته شده است، اظهار کرد: در هیچ شهرستان کشور در مدت سه سال این تعداد طرح بهداشت و درمان اجرا نشده است.

وی افزود: همچنین یک هزار متر مربع تعمیرات اساسی و پنج هزار متر مربع بازسازی در بخش درمان در سطح بیمارستان امام حسین(ع) و دیگر مراکز درمانی صورت گرفته است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان ساخت مرکز آموزش بهورزی ، سالن آموزش اندیشه ، خانه بهداشت روستای نیوان نار ، پایگاه سلامت محله فیلاخص ،  پایگاه سلامت ابن سینا  و پست برق بیمارستان امام حسین(ع)  با تجهیزات کامل جمعا با هزینه یک میلیارد و 200 میلیون تومان از جمله طرح هایی دانست که به زودی افتتاح می‌شود.

رستمی گفت: با افتتاح بخش ان، آی، سی، یو (نوزادان) غرب استان پوشش داده می‌شود، این طرح حدود یک میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل تجهیزات نیاز دارد که با پیگیری نماینده شهرستان در مجلس در وزارت بهداشت و درمان این اعتبار به زودی جذب می‌شود.

وی اظهار کرد: از سوی خیر والامقام طاهره جعفرعلی ساکن کشور کویت برای تکمیل بخش دیالیز و نصب آسانسور بیمارستان امام حسین(ع) 250 میلیون تومان اهدا شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان گفت:در سال گذشته از یک هزار نوزاد پنج نوزاد فوت شدند که آن هم به دلیل ناهنجاری‌ و نارسایی مادرزادی بوده است و این به معنای بهبود شاخص مهم بهداشتی است که در شهرستان با کاهش مرگ و میر نوزادان مواجه بودیم.

رستمی افزود: با توجه به این که  اکثریت جمعیت جهان تحت حمایت هیچ بیمه‌ای نیستند و از مراقبت‌های بهداشتی و درمان اولیه نیز محروم هستند شعار امسال روز جهانی سلامت«بهداشت برای همه و همه جا»  انتخاب شد تا دولت مردان و سیاست‌مداران جهان به امر بهداشت و درمان مردم محروم توجه کنند.

وی با اشاره به اقدامات سال گذشته در حوزه مراقبت‌های بهداشتی، گفت:  با اجرای طرح تحول نظام سلامت تشکیل پرونده الکترونیکی شهروندان در دستور کار قرار گرفت که 100 درصد اطلاعات هر خانوار در سامانه سیب ثبت شده است که نسبت به میانگین کل جمعیت شهرستان 72 درصد در این طرح شرکت کردند یعنی در جمعیت شهری 63 درصد و جمعیت روستایی 92 درصد شهرستان گلپایگان مراجعه کردند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان افزود: در تمام خانه‌های بهداشت و مراکز درمانی روستایی منهای روستای قرغن  شبکه الکترونیکی اینترنت فعال است اما اطلاعات مردم روستای قرغن در خانه بهداشت روستای هنده به ثبت می‎رسد.

رستمی با بیان اینکه در راستای پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر و مرگ و میر افراد، در طرح تحول سلامت غربالگری فشار خون، سرطان، قند خون و چربی خون انجام شده است، گفت: سال گذشته تعداد یک هزار و 989 نفر بیمار دیابتی و تعداد پنج هزار و 175 نفر بیمار دارای فشار خون بالا شناسایی شدند.

وی افزود: افراد بالای سن 50 سال در زمینه شناسایی سرطان کرون در مراکز درمانی و خانه‌های بهداشت به صورت رایگان غربالگری می‌شوند؛ در سال گذشته 12 مورد سرطان بدخیم و دو مورد سرطان خوش‌خیم شناسایی شدند که این افراد می‌توانند درمان شوند و نیاز به شیمی درمانی ندارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان گفت: غربالگری زنان بالای سن 30 سال برای شناسایی سرطان سرویکس و سرطان پستان انجام می‌شود.

رستمی گفت: سال گذشته در دو مرحله طرح « فلورایدتراپی» برای چهار هزار و 800 دانش‌آموز مقطع ابتدایی به صورت رایگان انجام شده است.

وی گفت: سال گذشته یک هزار و 600 کیلوگرم مواد تاریخ مصرف گذشته از مراکز توزیع در سطح شهرستان جمع‌آوری و معدوم شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان افزود: در سال گذشته تعداد 264 نفر که در معرض اپیدمی آنفولانزای پرندگان قرار داشتند واکسینه شدند.

رستمی خاطرنشان کرد: بیماری تب مالت یک بیماری بومی در شهرستان گلپایگان است که با ارائه آموزش از سوی جهادکشاورزی در بین کشاورزان و دامپروران، سال گذشته بیماری تب مالت در شهرستان 50 درصد کاهش داشته است.

وی گفت: سال گذشته مرگ و میر نوزادان در شهرستان کاهش داشته است که از شاخصه‌های مهم وضعیت بهداشتی شهرستان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گلپایگان افزود: در سال گذشته از یک هزار نوزاد پنج نوزاد فوت شدند که آن هم به دلیل ناهنجاری‌ و نارسایی مادرزادی بوده است و این به معنای بهبود شاخص مهم بهداشتی است که در شهرستان با کاهش مرگ و میر نوزادان مواجه بودیم.

رستمی گفت: از شاخصه‌های مهم بهداشت در جهان جلوگیری از مرگ مادر باردار است و در شش سال گذشته تاکنون مرگ مادر باردار در شهرستان گلپایگان اتفاق نیافتاده است.

وی اظهار کرد: در ایام نوروز روزانه 700 نفر به اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) گلپایگان مراجعه داشتند.

 

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.