وی افزود: طرح سردسیری در توسعه بخش های مختلف گردشگری، خدمات، صنعت و کشاورزی کرمانشاه بسیار اثرگذار است این طرح یک دشت ۱۴۰ هراز هکتاری را تحت پوشش قرار می دهد که یک رخداد تحول آفرین محسوب می شود.
بازوند گفت: با اجرای طرح سرسیری می توان شاهد احیای رودخانه قره سو به عنوان یک پتانسیل بسیار مهم در حوزه گردشگری خواهیم بود اگر مشکل فاضلاب قره سو حل شود، این رودخانه به عنوان یک پتانسیل مهم گردشگری قادر است تا ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه های مختلف جذب کند.
بازوند گفت: اجرای سد بیستون یک مطالبه مهم مردم کرمانشاه است و در صورتی که مشکل تخصیص آن حل نشود در ۱۰ سال آینده کارخانه های این منطقه ممکن است به دلیل بحران آب تعطیل شوند و شاهد بیکار شدن چند هزار کارگر باشیم.
وی گفت: استان برای شتاب بخشیدن به روند مسدود کردن چاه های غیرمجاز نیازمند یک اعتبار ویژه از سوی وزارت نیرو است.
بازوند افزود:وضعیت فاضلاب در کرمانشاه واقعا تاسف بار است این شهر با یک میلیون جمعیت از نداشتن یک سیستم پویا در حوزه فاضلاب به شدت رنج می برد.
وی گفت:رهبر معظم انقلاب در سفری که به مناطق زلزله زده داشتند، عنوان کردند که باید از این تهدید یک فرصت برای توسعه استان ایجاد کنیم رونق ساخت و ساز در روند بازسازی مناطق زلزله زده موجب ایجاد یک تحرک و پویایی در حوزه عمرانی و تولیدی استان شده است.
بازوند ادامه داد: نرخ بیکاری استان پس از مدت ها در فصل زمستان شاهد یک کاهش دلگرم کننده بود که این اتفاق دلگرم کننده به دلیل تلاش هایی است که در زمینه فرصت سازی از تهدید زلزله صورت گرفته است.
انتهای پیام/ز