سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

موسوی چلک در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد

وجود یک هزار و 100 سکونتگاه غیررسمی در کشور/ بیش از یک سوم جمعیت مشهد را حاشیه نشین‌ها تشکیل می‌دهند

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی کشور از وجود یک هزار و 100 سکونتگاه غیررسمی در کشور خبر داد.

سیدحسن موسوی چلک رئیس انجمن مددکاران اجتماعی در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛؛ اظهار کرد: طرح ارائه خدمات مددکاری در سکونتگاه‌های غیررسمی از سال 94 در شهر سبزوار آغاز شد و در حال حاضر این خدمات در سایر نقاطی که این چنین شرایطی دارند نیز به افراد ارائه می شود.

وی با بیان اینکه سند ملی احیا، نوسازی و بهسازی در سال 93 توسط دولت به تصویب رسید، افزود: اجرای طرح ارائه خدمات مددکاری اجتماعی در سکونتگاه‌های غیررسمی برای نخستین بار به صورت در شهر سبزوار آغاز شد و انجمن مددکاران کشور مجری آن بود.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک هزار و 100 نقطه با ویژگی‌های سکونتگاه‌های غیررسمی در کشور وجود دارد و این نقاط توسط وزارت راه و شهرسازی شناسایی شده اند.

موسوی چلک با بیان اینکه سکونتگاه‌های غیر رسمی در نقاط مختلف سایر شهرهای کشور پراکنده هستند، گفت: این در حالی است که بیش از یک سوم جمعیت شهر مشهد را حاشیه نشین‌ها تشکیل می‌دهند.

وی اضافه کرد: در شهر مشهد اجرای طرح های مددکاری و خدمات مختص این حوزه به جای سپرده شدن به نهادهای اجتماعی به سایر ارگان های غیرمرتبط سپرده شده و در این راستا از ظرفیت سازمان های اجتماعی کمتر استفاده شده است.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی کشور تاکید کرد: به استناد سندهای موجود مقرر شده بود که در هر یک از شهرهای کشور، ستادی با عنوان «ستاد بازآفرینی محلات ناپایدار شهری» و با ریاست فرماندار شهرستان ها و مشارکت شهرداری ها به عنوان مدیریت دبیرخانه ستاد تشکیل شود، اما این موضوع به طور عملی در بسیاری از شهرها و از جمله در شهر مشهد محقق نشده است.

موسوی چلک تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم در سکونتگاه‌های غیررسمی اثربخشی بیشتر ارائه خدمات مددکاری را مشاهده کنیم، باید از ظرفیت های اجتماعی موجود در این نقاط استفاده کنیم و نسبت به توانمندسازی اهالی آن گام برداریم.

وی اظهار کرد: با مدیریت اصولی، حضور مددکاران اجتماعی و ارائه خدمات مددکاری در سکونتگاه‌های غیررسمی و اداره پایگاه‌های خدمات اجتماعی به صورت غیردولتی و محله محور می‌توان معضلات این نقاط را مرتفع کرد.

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران خاطرنشان کرد: کودکان نسبت به سایر معضلات و آسیب‌های اجتماعی در سکونتگاه‌های غیررسمی بیشتر در معرض خطر قرار دارند و آسیب پذیری این قشر بیش از سایرین است.

انتهای پیام/

اجرای طرح ارائه خدمات مددکاری در سکونتگاه‌های غیررسمی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.