سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش ۲۰ درصدی سطح زیرکشت محصولات زراعی در هرمزگان

امسال سطح زیرکشت محصولات زراعی در استان ۲۰ درصد کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ، علی باقرزاده رئیس جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت:با تصمیم جهاد کشاورزی و شورای حفاظت آب هرمزگان برای عبور از بحران آبی و خشکسالی امسال سطح زیرکشت محصولات زراعی در استان ۲۰ درصد کاهش پیدا می‌کند.

 

وی افزود:کشت هندوانه ۷۰ درصد، ذرت ۲۰ درصد و سبزیجات ۲۰ درصد کاهش می‌یابد.

رئیس جهاد کشاورزی استان هرمزگان  پیش بینی کرد با اجرای برنامه اصلاح الگوی کشت، سطح زیر کشت هندوانه در استان از ۳۶ هزار و ۸۴۰ به ۹ هزار و ۶۸۵ هکتار به هکتار کاهش پیدا کند.

رئیس جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: با کاهش کشت ۷۲ میلیون مترمکعب در مصرف آب صرفه جویی می‌شود.

باقرزاده با اشاره به کاهش ۶۸ درصدی بارندگی امسال نسبت به پارسال گفت: جلساتی با مسئولان کشاورزی استان‌های هم جوار برای رعایت الگوی کشت با هدف جلوگیری از زیان کشاورزان برگزار می‌شود.

وی گفت: کشاورزان در صورت رعایت اصلاح الگوی کشت افزون بر کاهش هزینه‌های تولید می‌توانند محصولات تولیدی را با قیمت بیشتری بفروشند.

باقر زاده گفت:کاهش سطح زیر کشت شامل محصولات خرید تضمینی نمی‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی استان هرمزگان با اشاره به تقویت کشت محصولات زراعی کم مصرف آبی گفت: کشت دانه‌های روغنی مانندکلزا افزایش می‌یابد.

علی باقرزاده افزود: روش‌های آبیاری نوین، نصب کنتور‌های حجمی بر روی چاه‌ها و کشت‌های گلخانه‌ای مصرف آب را کاهش می‌دهد.

در یک سال زراعی برای ۷۹ هزار هکتار سطح زیر کشت محصولات زراعی در استان یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون متر مکعب آب مصرف می‌شود.

انتهای پیام/ف

کاهش سطح زیرکشت محصولات زراعی در هرمزگان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.