سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز برداشت انبه نارس از باغ های شهرستان میناب

برداشت انبه نارس از هزار و ۷۰۰ هکتار از باغ‌های شهرستان میناب آغازشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ، محمد سالاری  مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب گفت:برداشت انبه نارس از هزار و ۷۰۰ هکتار از باغ‌های شهرستان میناب آغازشد.

وی پیش بینی کرد بیش از ۱۷ هزار تن انبه ازاین باغات برداشت شود که نسبت به پارسال ۱۰ درصد افزایش دارد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب علت افزایش را رعایت توصیه‌های فنی برای جلوگیری از مگس میوه انبه و برگزاری دوره‌های آموزشی ترویجی اعلام کرد.

محمد سالاری گفت:ارقام محلی شامل آلمهتری، خیاری، کلانفر، کلک سرخ و هلیلی و ارقام خارجی شامل سندری و لانگرا است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب افزود:۳۰ درصد محصول انبه به صورت سبز ونارس برداشت می‌شود.

سالاری گفت:بخشی از انبه‌های نارس در بازار استان بفروش می‌رسد و بخش دیگر هم برای تهیه ترشی به دوکارخانه فرآوری در این شهرستان فرستاده می‌شود.

وی افزود:روستا‌های شهوار، تمبانو، دهوسطی، فخرآباد، گلشوار و بازیاری از مناطق مهم تولید انبه در میناب است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب گفت:قیمت هرکیلوگرم انبه میناب در بازار ۵ هزار تومان است.

برداشت انبه نارس تا اوایل خرداد ادامه دارد.

برداشت انبه رسیده از نیمه دوم خردادماه آغازو تا پایان شهریور ادامه دارد.

انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامین‌های آ-بی و سی، کربوهیدرات‌ها، اسید‌های چرب، پروتئین‌ها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است.

چوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی، مغز هسته آن درتهیه صابون و پوست درخت انبه در صنعت چرم سازی کاربرد دارد.

گارم زنگی، جم، چیکو، گواوا یا زیتون وحشی و کنار از میوه‌های گرمسیری است که در هرمزگان کشت می‌شود.

انتهای پیام/ف

آغاز برداشت انبه در هرمزگان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.