وی ادامه داد: بر اساس مقررات، دانشآموزان در متوسطه اول و دوم باید یک زبان خارجی را بیاموزند که تا به امروز تنها زبان خارجی که دانشآموزان امکان یادگیری آن را داشتند زبان انگلیسی بود.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد:باید این انحصار آموزش زبان انگلیسی در مدارس را بشکنیم، یعنی فقط این زبان مورد توجه قرار نگیرد و سایر زبانهای مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش همچون روسی، فرانسه، آلمانی و اسپانیایی در دستور کار مدارس باشد.
بطحایی، با اشاره به اینکه باید بستر لازم برای آموزش این زبانها فراهم شود، گفت: اگر دانش آموزی داوطلبانه خواهان آموزش زبانی غیر از انگلیسی باشد، این فرصت را برای او فراهم میکنیم تا زبان مورد نظر خود را یاد بگیرد.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: بنا بر توضیحات یاد شده آموزش زبان روسی به این معنا نبود که ما به اجبار قصد حذف زبان انگلیسی را داریم و بر آموزش زبان روسی تاکید کنیم البته مزاحهای شیرینی بعد از انتشار این خبر در شبکه های اجتماعی مشاهده کردم و از همه دوستان خوش ذوقی که با این خبر مشعوف شدن و طنز پردازی کردن تشکر می کنم.
وی یادآور شد: آموزش و پرورش قصد دارد به سمتی حرکت کند که انحصار زبان انگلیسی در این نظام آموزشی شکسته شود تا اگر دانش آموزی تمایل به آموختن زبان دیگری داشت فرصت فراهم باشد.
انتهای پیام /
من با اینکه پدر بزرگ پدر بزرگم روس بوده ولی نظر من اینه که وقتی وارد مقطع ۶ یا ۷ می شود از او پرسیده شود که چه زبانی را دوست دارد یاد بگیرد و آن زبان را به او یاد بدهید و مدرک معتبری نیز به او داده شود مطابق با زبانش و بورسیه تحصیلی مطابق با کشوری که میخواهد برود فراهم کنید و ۵ سال ابتدایی را امتحاناتش را لغو کرده و استعداد او را پیدا کرده و شرایطی را فراهم کرده که بتواند رشته تحصیلی خود را انتخاب کرده یعنی چه کاره شود را پیدا کند و بعد از ابتدایی مطابق با شغلی که میخواهد درس بخواند
ما مسلمانیم ولی چهارخط قرآن را بدون زیرنویس نمیتونیم بخونیم!
در مورد تدریس زبان های دیگر ب جز انگلیسی ایده خوبیه البته باید مقداری از بعضی از دروس خیلی ضروری نیستن حذف بشه. درسته ک زیان روسی سخته ولی با توجه ب شرایط فعلی خیلی ب درد بخوره چون کسی روسی بلد باشه حتی جزیی،میتونه تو دانشگاه های روسیه با هزینه های خیلی پایین تر نسبت ب اروپا و آمریکا تحصیل کنه ک الیته سطح تحصیلی خیلی بالایی دارند...
نه به خاطر خوش خدمتی