وی تصریح کرد: بدون تردید تنوع قومی وفرهنگی استان خراسان رضوی سبب پدیدآمدن آداب و رسوم مختلفی شده و مهمترین عامل در نمایش هویت محلی به شمارمی آید .
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: غذاهای محلی و سنتی می تواند ضمن شناسایی و حفظ آداب و رسم مردم منطقه در حوزه تغذیه و معیشتی زمینه های بروز و ظهور فرهنگ درست تغذیه سالم که پیشینه تاریخی دارد فراهم کند .
ابوالفضل مکرمی فر ادامه داد: شهرستان خلیل آباد که به دیار تاکستان های سرسبز مشهور است دارای سطح زیر کشت تاکستان های انگور بالغ بر 6هزار هکتار است که روزانه 30 تن برگ تاک از این شهرستان صادر می شود .
وی تصریح کرد: پخت غذای محلی و سنتی"تاک پلو "در فصل برداشت برگ مو در این شهرستان مرسوم می باشد .
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت : مردم شهرستان خلیل آباد همه ساله در فصل برداشت برگ تاک اقدام به پخت غذای محلی تاک پلو می کنند و معمولا بصورت مراسم تجمعی و دورهمی فامیلی و همسایگی انجام می شود که نشان از فرهنگ تعلمل ، همکاری و همیاری مردم این منطقه دارد .
مکرمی فر افزود: برنامه های این اداره کل برای حفط هویت های بومی و محلی دومین جشنواره خانوادگی " تاک پلو " در خلیل آباد را درمحل اردوگاه تربیتی تفریحی معلم شهید مهدی جعفریان برگزار می کند.
انتهای پیام// ف.غ