سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارتباط مستقیم کاهش مصرف نمک در بروز سکته های مغزی

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: كاهش مصرف نمک به ميزان يک گرم در روز موجب كاهش ۷درصدی در بروز سكته‌های مغزی و قلبی می شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ دکتر زهرا اباصلتی گفت: بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی یک سوم موارد مرگ و میر ناشی از بیماری‌های مزمن و علت اصلی مرگ در افراد بالای ۳۰ سال و دومین عامل مرگ در افراد ۱۵ تا ۵۹ سال می باشد و پرفشاری خون علت۷.۶ میلیون مرگ زودرس و ۹۲ میلیون ناتوانی و عوارض ناشی از بیماری در جهان بوده است.

وی با بیان اینکه مطالعات سازمان جهانی بهداشت بيشترين منبع نمک دركشورهای منطقه را نمک موجود در نان‌ها بيان می ‌كند، افزود: کاهش حدود ۶ گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش ۲۴ درصدی سکته مغزی و کاهش ۱۸درصدی بیماری عروق کرونر می شود و حدود ۲.۵ میلیون مرگ و میر را کاهش می دهد.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طبق توصيه های استاندارد ميزان سديم دريافتی در روز نبايد بيشتر حدود ۵ گرم نمک يا كمتر از يک قاشق مرباخوری نمک باشد اين ميزان برای بيماران قلبی، افرادی كه فشار خون بالا دارند و هم چنين افراد بالای ۵۰ سال بايد روزانه كمتر ۳ گرم نمک يا تقریبا نصف قاشق مربا خوری نمک است، مصرف كنند.

وی با بیان اینکه بیشتر عوارض بیماری فشارخون از طریق یک استراتژی ارزان و مقرون به صرفه یعنی کاهش مصرف نمک رژیم غذایی در جمعیت های مختلف قابل پیشگیری است، افزود: بر طبق اطلاعات سازمان جهانی بهداشت این استراتژی موثرترین رویکرد در همه کشورها بوده است.

انتهای پیام// م.م

کاهش سکته مغزی با مصرف کم نمک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.