وی در ادامه تصریح کرد: وظیفه بنیاد شهید و امور ایثارگران رسیدگی به مسائل معیشتی و فرهنگی خانواده معظم شهدا و ایثارگران بوده و از ابتدا در این مسیر تلاش شده است تا به خوبی وظیفه خود را به جا بیاورد.
حجت الاسلام و المسلمین شهیدی اضافه کرد: در مجموع ۱۵۸ هزار فرزند شهید و ایثارگر در دانشگاههای مختلف مشغول به تحصیل هستند و بنیاد شهید و امور ایثارگران از نخستین مقطع تا پایان دوره تحصیلات این افراد را مورد حمایت قرار میدهد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: امروز در دومین جشنواره آموزشی، تحصیلی ملی ایثار از ۷۱ دانشجوی برتر در مقاطع مختلف تحصیلی تجلیل به عمل میآید.
حجت الاسلام و المسلمین شهیدی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 48 هزار فرزند ایثارگر در مدارس شاهد و 2 هزار و 500 نفر نیز در حوزههای علمیه مشغول به تحصیل هستند، همچنین 2 هزار و 800 نفر از فرزندان ایثارگر و شاهد عضو هیئت علمی دانشگاهها هستند.
وی افزود: جشنواره فوق دومین جشنوارهای است که برگزار میشود و در اجرای آن وزارتخانههای مختلفی، چون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، وزارت علوم و همچنین وزارت آموزش و پرورش و حوزه علمیه قم مشارکت دارند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: افزایش نشاط و انگیزه تحصیلی، معرفی منابع پژوهشی، فرصت آفرینی برای معرفی استعدادهای برتر دانشجویان برتر و ایثارگر و همچنین ایجاد فضای رقابتی برای فرزندان شاهد و ایثارگر از جمله اهداف برگزاری جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار در دومین دوره بوده است.
حجت الاسلام و المسلمین شهیدی خاطرنشان کرد: ترویج و تثبیت فرهنگ ایثار و شهادت در میان مردم و به ویژه دانشجویان از جمله رسالتهای اصلی بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
وی افزود: در دومین جشنواره آموزشی-تحصیلی ملی ایثار از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ۱۵ نفر در مقطع دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی، از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور ۱۵ نفر، از دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به جامع بودن دانشگاه ۱۸ نفر دکتری، دکترای حرفهای، کارشناسی ارشد و کارشناسی و از مرکز مدیریت حوزههای علمیه ۱۲ نفر در سطوح مختلف 1، 2، 3 و 4 حوزوی مورد تقدیر قرار گرفتند و همچنین از وزارت آموزش و پرورش ۱۱ نفر و به ترتیب ۳ نفر در مقطع متوسطه دوم، ۳ نفر دوره متوسطه اول، ۵ نفر رتبههای اول سهمیه شاهد آزمون سراسری سال 96 تجلیل شد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه در حال حاضر ستادهای شاهد در دانشگاهها فعال هستند، گفت: درخواست دارم که چنین فعالیتهایی با حضور دانشجویان با استعداد افزایش یابد و در این میان مسئولان دانشگاهها و آموزش و پرورش، باید با جدیت بیشتری به بحث های مشاوره، هدایت تحصیلی و انتخاب رشته دانش آموزان و دانشجویان توجه کنند.
انتهای پیام/