وی ادامه داد: در حال حاضر محیط زیست ایران نسبت به کشورهای همجوار نیز در وضعیت مناسبی قرار ندارد، لذا باید همه به فکر راه حلهایی اجرایی جهت بهبود این وضعیت باشیم تا با همکاری و همیاری شهرداران مناطق ۲۲ گانه و سایر نهادها و ارگانها گامهای مثبتی جهت بهبود وضعیت محیط زیستی شهر تهران از قبیل توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، کاهش آلودگی هوا و غیره برداریم.
رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار خاطرنشان ساخت: هدف ما انجام اقدامات اجرایی و قابل اندازه گیری است تا در نهایت به ارتقای کیفیت زندگی شهروندان برسیم که یکی از این اقدامات اجرای جانمایی پنلهای خورشیدی به منظور کاهش مصرف سوختهای فسیلی و در نتیجه کاهش آلایندههای محیط زیستی است.
علیپور با تاکید بر اینکه بخش محیط زیست یک بخش جداگانه و ایزوله نیست، گفت: تمامی فعالیتها و اقداماتی که در سطح شهر تهران صورت میگیرد باید همگام با سیاست گذاریهای محیط زیستی باشد.
رئیس مرکز مدیریت محیط زیست شهرداری تهران با اشاره به اینکه باید رعایت بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمانها سیاست گذاری شده و فرهنگ آن نهادینه شود، افزود: در این خصوص از ۲ نیروگاه کوچک مقیاس خورشیدی متصل به شبکه در ساختمان مرکزی و ساختمان ناحیه ۳ منطقه ۷ به ترتیب با ظرفیت ۱۲ و ۱۰ کیلووات بهره برداری شد.
در ادامه نشست سمیه حاجوی شهردار منطقه ۷ شهرداری تهران ضمن خیر مقدم و تبریک به مناسبت روز جهانی زمین پاک گفت: با توجه به افزایش روزافزون جمعیت و استفاده از سوختهای فسیلی و در نتیجه گسترش آلودگیهای محیط زیستی در سطح زمین، توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و استفاده از انرژیهای نو گامی موثر در جهت کاهش این آلودگیها است.
وی با تشکر ویژه از مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار افزود: با همیاری و حمایت این مرکز، در ساختمانهای منطقه ۷ شهرداری تهران امکانسنجی و سپس جانمایی پنلهای خورشیدی به صورت صحیح انجام پذیرفت.
لازم به ذکر است؛ مراسم افتتاحیه با بازدید از دو نیروگاه کوچک مقیاس خورشیدی ساختمان مرکزی و ساختمان ناحیه ۳ به پایان رسید.
انتهای پیام/