سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرجی: برنامه ۲۰ ساله داریم/ بانوان کاراته ایران ۳۵ سال از کاراته کا‌های سایر کشور‌ها عقب هستند

رئیس فدراسیون کاراته گفت: یکی از معدود فدراسیون‌هایی هستیم که برنامه ۲۰ ساله تدوین کرده ایم.

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان نشست خبری فدراسیون کاراته با حضور محمدصادق فرجی رئیس، محسن آشوری دبیر و جواد سلیمی رئیس کمیته داوران فدراسیون کاراته برگزار شد. صادق فرجی در ابتدای نشست خبری فدراسیون کاراته اظهار کرد: سال پرترافیکی در کاراته از جمله مسابقات قهرمانی آسیا، بازی های آسیایی و مسابقات جهانی داریم. تلاش خود را می کنیم که در همه زمینه ها موفقیت کسب کنیم. مردم بیشتر بحث قهرمانی را پیگیری می کنند اما در کنار این موفقیت ها، دستاوردهای دیگری هم برای کاراته در حوزه های مختلف همانند آموزش و داوری رقم خورد.

چشم انداز 20 ساله برای کاراته در نظر گرفتیم

او ادامه داد: در زمانی که افتخار حضور در فدراسیون را داشتم؛ چشم انداز و برنامه ریزی ۲۰ ساله در نظر گرفتیم. در بخش قهرمانی، آموزش و بین الملل برنامه ریزی داریم. یک برنامه پنج ساله در نظر گرفته ایم که بخشی از این چشم انداز 20 ساله مان است.

سال پرترافیکی در کاراته داریم

فرجی بیان کرد: با توجه به اینکه در سال پرترافیکی هستیم، پیش بینی همه مسابقات کسب سهمیه المپیک و حضور در 7 مرحله کاراته وان که در سال جاری پیش رو داریم را کردیم. حضور در این رقابت ها یک امتیاز دارد، بازی های آسیایی را پیش رو داریم.

اساسنامه فدراسیون کاراته را بومی سازی کردیم 

رئیس فدراسیون کاراته بیان کرد: خوشبختانه توانستیم سال ۹۶ با حمایت خانواده بزرگ کاراته به موفقیت‌های خوبی برسیم. وزارت ورزش و جوانان اساسنامه‌ای را برای فدراسیون‌ها در نظر گرفته که با تلفیقی از اساسنامه فدراسیون جهانی، وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک اساسنامه ایران را به دلیل داشتن سبک‌های مختلف بومی‌سازی کردیم.

بخش ورزش قهرمانی ویترین یک فدراسیون است

فرجی تصریح کرد: بخش ورزش قهرمانی به نوعی ویترین یک فدراسیون است. سال گذشته توانستیم در ۴ رده سنی در مسابقات قهرمانی آسیا در قزاقستان عنوان قهرمانی را کسب کنیم و در واقع فدراسیون جهانی کاراته کشورمان را امپراتور کاراته آسیا معرفی کرد که امیدواریم بتوانیم این عنوان را محفوظ نگه داریم.

برای اولین بار در المپیک بوندس آیرس شرکت می کنیم

وی در ادامه در مورد حضور تیم ملی جوانان در المپیک آرژانتین گفت: المپیک برای کاراته ایران رویداد بسیار بزرگی است و همچنین ما برای اولین بار در بخش جوانان قرار است در المپیک بوینس آیرس شرکت کنیم. برای حضور در المپیک آرژانتین ما ۳ رویداد قهرمانی آسیا در ژاپن و ۲ رویداد بلغارستان و کرواسی را پیش رو داریم که جوانان ما می‌توانند در این رقابت‌ها کسب سهمیه کنند. در واقع ما ۶ سهمیه در رده پسران و دختران می‌توانیم کسب کنیم.

سبک های غیرکنترلی نیمی از جمعیت کاراته را تشکیل می دهند

او در مورد سبک‌های غیرکنترلی گفت: این طور باید بگویم سبک‌های غیرکنترلی خانواده کاراته نیمی از جامعه این رشته را در بر گرفته است. سال گذشته ترکیب تیم‌های ملی جوانان و بزرگسالان سبک‌های آزاد را تشکیل دادیم و امسال نیز تیم‌های ملی سبک‌های آزاد بانوان را تشکیل می‌دهیم.

آشوری رئیس تیم های ملی کاراته است

ما سال گذشته تیم‌های نونهالان را تشکیل دادیم که فضای خوبی برای ترکیب تیم‌های نوجوانان است. به دلیل المپیکی شدن این رشته باید ساختار تشکیلات ما المپیکی شود. بر همین اساس محسن آشوری در همین ساختار جدید به عنوان رئیس تیم‌های ملی معرفی شد البته مشاوران فنی و مدیران تیم‌های ملی هم انتخاب خواهد شد. به زودی این افراد مشخص خواهند شد.

رئیس فدراسیون کاراته درباره برگزاری مسابقات جام وحدت و دوستی ارومیه گفت: استان ارومیه میزبان رقابت‌های بین‌المللی بود و در این رقابت‌ها تیم‌های خارجی حضور داشتند و مسئولان فدراسیون جهانی نیز در این رقابت‌ها شرکت داشتند. در لیگ‌های کاراته کشورمان ۱۹۷ تیم در رده‌های مختلف سنی حضور پیدا می‌کنند همین امر کمک زیادی به موفقیت و آمادگی قهرمانان و شناخت آنها می‌شود.

اعزام تیم ملی امید به علت مشکلات مالی انجام نمی شود 

وی درباره اینکه شنیده می شود فدراسیون کاراته تصمیم گرفته اند تیم امید را به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام نکنند گفت: نگاه فدراسیون کاراته پشتوانه سازی است اما به علت مشکلات مالی این اعزام صورت نمی‌گیرد. ما قرار نیست در شهر توکیو حضور داشته باشیم. قرار است نوجوانان و جوانان ما برای حضور در قهرمانی آسیا از توکیو به اوکیناوای ژاپن بروند تا بتوانند در این رقابت‌ها حضور پیدا کنند به همین علت هزینه‌ جابجایی برای ما بسیار زیاد است و تصمیم گرفتیم تا در بخش نوجوانان و جوانان که موضوع کسب سهمیه المپیک آرژانتین مطرح است و به علت پشتوانه‌سازی این رده‌ها را به مسابقات اعزام کنیم، البته ما می‌دانیم که حضور کاراته‌کاهای امید در قهرمانی آسیا می‌تواند نتیجه‌بخش باشد اما با توجه به اولویت‌هایی که در فدراسیون داریم، تیم را به مسابقات اعزام می‌کنیم.

سال ۹۷ برای فدراسیون کاراته سال پرترافیکی است و ما رویدادهای بزرگی مثل کاراته‌وان ترکیه، قهرمانی بزرگسالان آسیا، بازی‌های آسیایی، قهرمانی جهان و لیگ‌های کاراته‌وان را پیش رو داریم.

برای نتیجه گرفتن در المپیک 2020 باید از سوی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک حمایت شویم

رئیس فدراسیون کاراته در پاسخ به این سوال که در بدو ورود اعلام کرد در تلاش است تا این رشته صاحب خانه کاراته شود و رایزنی‌هایی نیز صورت گرفت، نتایج این رایزنی‌ها به کجا رسید و چه زمانی کاراته در آستانه المپیک صاحب خانه کاراته می‌شود، گفت: پس از اینکه مشخص شد رشته کاراته نیز المپیکی شده نگاه مسئولان وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک به این رشته المپیکی شد. به هر حال ما باید زیرساخت‌های خودمان را برای موفقیت در این رشته ارتقاء دهیم. محمدرضا داورزنی معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش نیز در مورد خانه کاراته صحبت‌هایی را مطرح کرد و اعلام کرد در مجموعه ورزشی آزادی به ما خانه کاراته خواهند داد البته طی روزهای گذشته در جلسه‌ای که رؤسای فدراسیون‌ها با مسئولان وزارت ورزش داشتند بنده در مورد این موضوع با داورزنی صحبت کردم. به هر حال نداشتن خانه کاراته برای ما مشکل‌ساز است و باید برای نتیجه گرفتن در المپیک توکیو این زیرساخت را داشته باشیم.

برای اجرایی کردن برنامه های سال 97 به 20 میلیارد تومان بودجه نیاز داریم

رئیس فدراسیون کاراته درباره اعتبارات این فدراسیون گفت: باید اعتبارات ما هم در حد یک رشته المپیکی باشد. به هر حال ما بیکار ننشسته‌ایم و در جذب حامی مالی بسیار خوب عمل کردیم. این رشته ورزشی با توجه به پتانسیل و ظرفیتی که دارد می‌تواند ۴ ضلع مدال‌آور المپیک را ۵ ضلعی کند. کاراته در کسب مدال پتانسیل زیادی دارد. ما از معدود فدراسیون‌هایی هستیم که در حوزه قهرمانی و جذب منابع برنامه ۲۰ ساله داریم. خوشبختانه سال گذشته توانستیم با برنامه‌هایی که داشتیم تمام برنامه‌های خود را اجرا کنیم. پیش‌بینی ما برای سال ۹۷، ۲۰ میلیارد تومان بودجه است اکنون اگر ۱۰ میلیارد آن را وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک پرداخت کند، ما تلاش می‌کنیم ۱۰ میلیارد دیگر را خودمان تهیه کنیم.

بانوان کاراته ایران 35 سال از کاراته کاهای سایر کشورها عقب هستند

رئیس فدراسیون کاراته درباره حضور بانوان در رویدادهای جهانی و المپیک گفت: باید به این نکته اشاره کنیم کسب سهمیه المپیک توکیو برای ما خیلی حائز اهمیت است و به این نکته باید دقت کنیم بانوان ما ۳۵ سال از دیگر قدرت‌های جهان عقب هستند. در حال حاضر چند سال است که شرایط بانوان تغییر کرده، ما در این بخش سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و به امید خدا موفقیت آنان در بازی‌های آسیایی و کسب سهمیه المپیک برایمان خیلی اهمیت دارد.

برای پیشرفت کاتا برنامه هایی را مد نظر داریم

رئیس فدراسیون کاراته در پاسخ به این سوال که احساس می‌شود کاتا در رشته کاراته مظلوم واقع شده است و چقدر برای این رشته برنامه دارید؟ گفت: زیبایی و ادبیات کاراته در کاتا ختم می‌شود و سال گذشته ما در همه مسابقات کاتاروها را به رویدادهای مختلف اعزام کردیم. به هر حال باید قبول کنیم که بحث کاتا و کمیته با هم متفاوت است. ۵ کشور قدرتمند کاراته دنیا در این بخش خیلی جلوتر از ما هستند.
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.