این مقام ارشد انتظامی بیان کرد: در پی ارجاع یک فقره پرونده از دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ شیراز، شاکی که مردی کهنسال میباشد ادعا کرد از حسابش مبلغ پنجاه میلیون ریال به صورت اینترنتی خرید صورت گرفته است که وی هیچ گونه اطلاعی از نحوه برداشت این مبلغ ندارد و خواهان رسیدگی به این موضوع میباشد. پس از بازجوییهای به عمل آمده از شاکی مشخص گردید که مدت دو ماه گذشته کارت عابر بانک وی مفقود و بعد از گذشت سه روز کارت پیدا شده است.
سرهنگ رجبلی بیان کرد: پس از انجام بررسیهای تخصصی مشخص شد مبالغ برداشتی صرف خرید اینترنتی شده است که با ورود کارشناسان پلیس فتا به این پرونده، ظرف مدت کوتاهی متهم شناسایی و احضار گردید. متهم که منشی شرکت شاکی میباشد، احضار و در بازجویی به بزه انتسابی خود اعتراف و انگیزه خود را از این برداشت غیر مجاز، کمبود دستمزد ماهانه اعلام کرد.
وی توضیح داد: ماجرا از این قرار میباشد که متهم در زمانی مناسب کارت عابر بانک رییس خود را ربوده و، چون رمز اول کارت را از قبل میدانسته، رمز اینترنتی آن را فعال میکند و بعد از گذشته سه روز، کارت را در جای خودش میگذارد. شاکی هم زمانی متوجه کمبود وجه میشود که برای حساب کتاب مالی شرکت به بانک مراجعه مینماید.
سرهنگ رجبلی تصریح کرد: از اعتماد و در اختیار قراردادن کارت عابر بانک خود به همراه رمز آن به افراد غیر جداً خودداری نمایید و نسبت به فعال نمودن سامانه پیامک حساب بانکی خود اقدام نمایید تا در صورت مشاهده هرگونه تراکنش غیر مجاز موضوع از طریق پیامک به شما اعلام گردد.
رییس پلیس فتا استان فارس در پایان با بیان اینکه کارتهای عابر بانک خود را در جایی مطمئن نگهداری کنید تا از دسترسی دیگران به دور باشد، به شهروندان توصیه کرد: حتما به صورت دورهای رمز اول و دوم کارت بانکی خود را تغییر دهید و از انتخاب سال تولد، شماره شناسنامه و این اعداد که قابل حدس زدن هستند برای رمز کارت بانکی خودداری کنید.
انتهای پیام/