وی درباره این دلایل توضیح داد: در سالهای بعد از انقلاب، شاهد هشت سال جنگ بودیم و بعد از آن نیز تحریمهای اقتصادی علیه ایران اعمال میشد؛ در دو سال اخیر و بعد از برجام نیز شاهد پدیدهای به نام دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهوری در آمریکا هستیم.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بابیان اینکه، ظرفیت اروپا برای جذب سرمایه گذاری به اتمام رسیده، تصریح کرد: بر همین اساس برای سودآوری از سرمایههای خود نیاز به سرمایه گذاری در مناطق مختلف دارد و ایران میتواند کشوری مناسب در جذب این سرمایهها باشد.
مستوفی مشکل اصلی در جذب سرمایه گذاری خارجی در ایران را مشکلات سیاسی ناشی از رفتار آمریکا بیان کرد و افزود: ما در مرکز سرمایه گذاری خارجی اتاق تهران با برگزاری جلسات آموزشی مشغول ریل گذاری و ارتقای آموزش شرکتهای داخلی برای جذب بیشتر سرمایه گذاری خارجی هستیم.
وی در عین حال ریل گذاری و تطبیق با استانداردهای بین المللی به ویژه در حوزه بانک و بیمه را موضوعی «زمان بر» توصیف کرد و گفت: بعد از برجام بیش از ۳۰۰ هیات تجاری و اقتصادی به ویژه از کشورهای اروپایی به ایران سفر کرده اند که خود نشان دهنده علاقه مندی آنها برای کار با ایران است.
رئیس مرکز سرمایه گذاری خارجی اتاق تهران در زمینه تطبیق با استانداردهای جهانی، اذعان کرد: مرکز سرمایه گذاری خارجی به عنوان بازوی بخش خصوی پیشروی آموزش و ارتقای شرکتها در این زمینه بوده تا بتوانند خود را با شرایط و استانداردهای روز دنیا تطبیق دهند.
مستوفی یادآور شد: تطبیق با استانداردها باعث میشود تا زمانی که یک شرکت ممیزی حساب بانکی خود را بر روی میز یک بانک یا موسسه اعتباری بزرگ گذاشت، کسی سوالی نپرسد؛ ما در یک سال گذشته در مرکز سرمایه گذاری خارجی اتاق تهران اقدامات بزرگی را انجام داده ایم و امیدوار هستیم تا روزی ایران نیز مانند چین به هاب منطقهای در جذب سرمایه گذاری خارجی در منطقه تبدیل شود.
انتهای پیام/