رمضانی همچنین در ادامه گفت: جدایی از لیگ را از چندین روز پیش با انتشار نامهای اعلام کردیم و بازگشت ما به لیگ برتر فوتسال در هالهای از ابهام است. تاسیسات دریایی با توجه به شرایط مالی پیچیده و کمی ضعیفش در روزهای اخیر نمیتواند در لیگ حاضر شود و اگر شرایط مالی بهبود یابد ممکن است به لیگ برتر باز خواهیم گشت.
قائم مقام باشگاه فوتسالی تاسیسات دریایی در رابطه با شرایط حال حاضر لیگ برتر فوتسال گفت: انگیزهای برای حضور موفق تیمها در لیگ برتر فوتسال وجود ندارد. تیمداریهای امروزه در هر قسمتش باید مبالغ هنگفتی را پرداخت کرد که برخی از این هزینهها واقعا کمر شکن هستند.
رمضانی همچنین افزود: فدارسیون فوتبال بجز تیمهای استقلال، پرسپولیس و تیم ملی فوتبال کشورمان تیم دیگری را نمیبیند و تمام سرمایه اش را برای این ۳ تیم خرج میکند. در آخر هم دیگر مبلغ پولی برای رسیدگی به سایر تیمها برایش نمیماند.
فدراسیون فوتبال باید تیمها و کمیته و دیگر قسمتهای مربوطه به رشته فوتسال را به صورت خصوصی در بیاورد تا این حوزهها با بکارگیری افراد ماهر و همچنین کسانی که بر مسائل مالی احاطه کافی را دارند، بتوانند شرایط خود را بهبود دهند.
ما شاهد این مسئله هستیم که مسئولان فوتسال حتی نمیتوانند یک کاپ قهرمانی تهیه کرده و یا جایزه تیمهای قهرمان در لیگ برتر فوتسال را بپردازند. این هزینه ها، بسیار رقمهای پایین و خردی مانند ۴۰ و یا ۵۰ میلیون تومان دارد. پس ما نمیتوانیم با این شرایط شاهد پیشرفت لیگ برتر فوتسال باشیم.
اودر انتها افزود: ما ۲ سال به صورت متوالی قهرمان لیگ برتر فوتسال و یک سال هم به عنوان قهرمان آسیا انتخاب شدیم، ولی هیچ تشویقی از تیم ما صورت نگرفت و در ادامه، در حضور سال بعدما در لیگ برتر فوتسال مبلغ ورودی تیممان را به صورت کامل از ما دریافت کردند.
رمضانی گفت: در هر مسابقه تمامی هزینههای آمبولانس، پزشکی، داوران و ایاب و ذهاب بازیکنان و همچنین هزینه تمرین را باید خود تیمها پرداخت کنند، بگونهای که این تیمها هستند که لیگ را اداره میکنند و باعث ادامه دار بودن لیگ برتر فوتسال میشوند.
کار مسئولان در کمیته فوتسال فقط به بخشنامهها محدود شده است و هیچ کار دیگری انجام نمیدهند. آنها باید به دنبال حامی مالی باشند تا لیگ را از این شرایط وخیم خارج کنند.
انتهای پیام/