وی افزود: طعم دار کردن جوجه با انواع ادویه ها، رنگهای خوراکی، پیاز و آبلیمو مانع از تشخیص سلامت مرغها شده و رنگ و بوی آن را مطبوع میکند. این در حالی است شرایط نگهداری این محصولات در مغازههای پروتئینی نامطلوب بوده و بیش از دیگر مواد پروتئینی در معرض فساد مواد غذایی قرار دارد. بنابراین مصرف جوجههای کیلویی آماده طبخ در مغازهها قابل اعتماد نبوده و میتواند عاملی برای انتقال بیماری از دام به انسان محسوب شود.
رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران خاطرنشان کرد: تاریخ تولید و انقضای جوجههای کیلویی مشخص نیست و اطمینان به تازگی آن را کم میکند. گفتنی است استفاده رنگهای خوراکی به جای زعفران منجر به مسمومیت و آسیب رسیدن به کلیه ها، تغییرات هورمونی و ... میشود.
وی عنوان کرد: به منظور حفظ سلامت و اطمینان از تازگی جوجههای موجود در مغازهها و فروشگاهها توصیه میشود حد الامکان شهروندان جوجههای طعم دار را در خانه تهیه کرده و یا درهنگام خرید به بسته بندی، تاریخ تولید و انقضا و آرمهای استاندارد محصولات توجه شود و از تهیه کیلویی این محصولات خودداری کنند.
منبع: میزان
انتهای پیام/