سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار درباره سلامت جوجه کباب‌های کیلویی!

رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران گفت: جوجه‌های آماده کیلویی، فاقد تاریخ انقضا و تولید بوده و سلامت این محصولات تائید نمی‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد حسین عزیزی رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران، در خصوص مصرف جوجه کباب‌های آماده به طبخ گفت: به منظور تهیه جوجه کباب‌های آماده به طبخ نیاز به مرغ‌های کم وزن است در حالی که پرورش این جوجه‌ها در حد نیاز ممکن نیست در مغازه‌های مواد پروتئینی از مرغ‌های تکه شده و یا جوجه‌های بیمار استفاده می‌شود.

وی افزود: طعم دار کردن جوجه با انواع ادویه ها، رنگ‌های خوراکی، پیاز و آبلیمو مانع از تشخیص سلامت مرغ‌ها شده و رنگ و بوی آن را مطبوع می‌کند. این در حالی است شرایط نگهداری این محصولات در مغازه‌های پروتئینی نامطلوب بوده و بیش از دیگر مواد پروتئینی در معرض فساد مواد غذایی قرار دارد. بنابراین مصرف جوجه‌های کیلویی آماده طبخ در مغازه‌ها قابل اعتماد نبوده و می‌تواند عاملی برای انتقال بیماری از دام به انسان محسوب شود.

رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران خاطرنشان کرد: تاریخ تولید و انقضای جوجه‌های کیلویی مشخص نیست و اطمینان به تازگی آن را کم می‌کند. گفتنی است استفاده رنگ‌های خوراکی به جای زعفران منجر به مسمومیت و آسیب رسیدن به کلیه ها، تغییرات هورمونی و ... می‌شود.

وی عنوان کرد: به منظور حفظ سلامت و اطمینان از تازگی جوجه‌های موجود در مغازه‌ها و فروشگاه‌ها توصیه می‌شود حد الامکان شهروندان جوجه‌های طعم دار را در خانه تهیه کرده و یا درهنگام خرید به بسته بندی، تاریخ تولید و انقضا و آرم‌های استاندارد محصولات توجه شود و از تهیه کیلویی این محصولات خودداری کنند.

منبع: میزان

انتهای پیام/

توضیحات رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص جوجه کباب‌های آماده

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.