وی ادامه داد: مقام معظم رهبری حمایت از کالای داخلی را در مسیری درست هدایت میکنند، لذا نباید شاهد واردات بیش از اندازه محصولات کشاورزی باشیم.
نماینده مردم لنگرود تصریح کرد: سرانه مصرف برنج در کشور ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن در سال است و تنها ۵۰۰ هزار تن برنج برای واردات به کشور نیاز داریم، اما در حال حاضر ۳ میلیون تن از مبادی ورودی کشور واردات داریم.
لاهوتی با اشاره به اینکه روزانه ۱۱۰۰ تا ۱۵۰۰ تن ابریشم تولید میکردیم و تعرفه واردات آن ۲۰۰ درصد بود، اما این میزان به ۱۵ درصد واردات از چین رسید، متذکر شد: در حالی که میگفتیم باید تعرفه واردات کالا از این کشور افزایش یابد، کاهش یافت.
نماینده مردم لنگرود ادامه داد: عدهای صاحب منافع نمیگذارند واردات کاهش یابد، در حالی که ابریشم ایران بهترین ابریشم دنیا است، اما متأسفانه ابریشم خارجی با تعرفه صفر وارد میشود.
وی تصریح کرد: تعرفه واردات موز به ۵ درصد رسیده که باعث شده این میوه به جای سیب و پرتقال ایرانی در سبد کالای مردم قرار گیرد و ۵۰۰ هزار تن سیب در سردخانهها بماند.
لاهوتی با بیان اینکه امروز برنجکاران نمیتوانند برنج خود را به فروش برسانند، گفت: زنان شالیکار رماتیسم گرفتهاند، اما شما در ۳ ماه گذشته ۳ نامه نوشتید که نامه اول برای واردات برنج بود و نامه دوم با اصرار ما برای ممنوعیت آن، اما باز هم تحت فشار قرار گرفتید و اجازه واردات برنج را صادر کردید.
نماینده مردم لنگرود خاطرنشان کرد: افزایش قیمت چای تنها ۴ درصد بوده که با میزان تورم همخوانی ندارد و کشاورزان را تبدیل به سرایدار سرمایهداران کردهاید.
انتهای پیام/