این پژوهشگر علوم اسلامی افزود: باید طرحهای جدیدی را بهکارگیری کنیم و از زمانه عقب نمانیم و اگر نیروهای انقلابی در زلزله اخیر خوب عمل نمیکردند این زلزله را به آواری برای بچههای انقلابی تبدیل میکردند.
وی یادآور شد: باید فکری برای زلزله بیکاری و بیبندباری کنیم و شاید حدود ۴۰ میلیون موبایل با امکان ارتباطی با شبکههای بینالمللی در اختیار مردم باشد، اما چه میزان توانستیم از این ظرفیت استفاده کنیم.
پناهیان یادآور شد: عالمان دینی عضویت در کانالها و گروههای اجتماعی دینی و مذهبی را ترویج نکردند و آیا عالمان دینی میتوانند این موضوع را ترویج کنند.
این استاد دانشگاه گفت: یکی از مصادیق نشست و برخواستها برای یادگیری و انتقال مفاهیم دینی عضویت در شبکهها است و ما نمیتوانیم بدون عضویت در این شبکهها گفتمان خود را انتقال دهیم.
پناهیان تاکید کرد: در سالهای اخیر و در ماههای رمضان و محرم از تشکلهای مومنین سخن میگوییم و نخستین ویژگی زمان ما سرعت است و برای بهکارگیری آن باید از چه ابزاری استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر اصل را به نوآوری و سرعتبخشیدن به کار باید بگذاریم، گفت: مقام معظم رهبری امسال را سال "حمایت از کالای ایرانی" نامگذاری کردند و امید داریم در سال آینده افرادی که به توسعه این اصل کمک کردند مورد تقدیر و قدردانی قرار گیرند.
این استاد حوزه و دانشگاه، با بیان اینکه برخی از نیروهای مذهبی هنوز برای انجام کار دنبال بودجه هستند، ادامه داد: باید دنبال کارهای نوین و اقتصادی بود تا در قالب آن فرهنگ اسلامی را تبیین و ترویج کنیم.
پناهیان با بیان اینکه هیئتهای مذهبی باید خلاقانه وارد فضاها و عرصههای جدید شوند، گفت: اگر سرعت خود را نسبت به تحولات بالا نبریم از عرصه زمانه عقب میمانیم.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه عقبماندگی از زمان سبب میشود که گفتمان انقلابی و مذهبی مورد توجه قرار نگیرد، گفت: کار در موسسات فرهنگی باید برای جوانان به یک ارزش تبدل شود و در کنار مساجد باید مهارتهای شغلی جوانان افزایش یابد.
انتهای پیام/ز