وی ادامه داد: هماکنون شرکتهای چینی و پیمانکاران آنها در حال فعالیت بر روی این میدان نفتی هستند، اطلاعات میدان فعلا در اختیار پژوهشگران قرار نگرفته است.
سعید زاده بیان کرد: پیمانکاران حاضر در این میدان نفتی جدید به جز نفت موفق به کشف گاز نیز شدهاند.
پژوهشگر توسعه پایدار با بیان اینکه حدود دو ماه از فعالیت پژوهشی او در خصوص پیدایش این میدان نفتی و تاثیرات فرهنگی، اجتماعی، بومی شناسی و اقتصادی آن در استان خوزستان میگذرد افزود: نگران اشتغال جوانان استان خوزستان هستیم چرا که در سالهای اخیر خرمشهر با نرخ بیکاری و مهاجرت بسیار زیادی روبرو شده است از این رو امیدواریم نعمات کشف میدان جدید جزیره مینو شامل حال آنها شود.
سعید زاده در خصوص علت پژوهش خود درباره این میدان نفتی گفت: با اینکه صنعت نفت ما در بحث اکتشاف به لحاظ تکنولوژی و سرمایه ضعیف است و همین امر ضرورت حضور پیمانکاران خارجی را فراهم کرده است اما در مراحل بعد از اکتشاف یعنی در بخش برداشت و توسعه امکان بهره مندی از نیروهای بومی وجود دارد.
وی بیان کرد: اگر چه بخشدار جزیره مینو اعلام کرده که از نیروهای بومی استفاده خواهد کرد اما تا کنون این امر محقق نشده است.
پژوهشگر توسعه پایدار با بیان اینکه جزیره مینو بر روی آبرفتها و انتهای جلگه خوزستان قرار گرفته و دارای اکوسیستم خاص،بکر و دست نخوردهای است که از نظر دما اختلاف شدیدی با خرمشهر دارد،تصریح کرد:با کشف میدان جدید نفتی در این جزیره ،احتمال آسیب به فرصتهای گردشگری موجود در آن به شدت احساس می شود.
سعید زاده در پایان گفت: امیدواریم شرکت ملی نفت با کشف این میدان جدید نفتی ضمن اشتغال زایی جوانان بومی نسبت به حفظ اکوسیستم این منطقه برنامه و اقدام جامعی داشته باشد.
گفتنی است؛جزیره مینو دارای ۱۰ متر ارتفاع از سطح دریاست و در فاصله ۱۰ کیلومتری خرمشهر واقع است.مساحت جزیره مینو 8.17 کیلومتر مربع است.مینو شهر، جمعیتی در حدود 12 هزار نفر دارد و به عنوان تفریحگاه مردم آبادان و خرمشهر حساب می شود.در جزیره مینو پنج نهر جریان دارد که دو نهر آن از رود جرف و سه نهر از اروندرود منشعب میشود.
انتهای پیام/