با توجه به این مهم که توجه به کتابخوانی و سرانه مطالعه در هر کشور شاخصه ارزیابی توسعه و پیشرفت فرهنگی آن کشور محسوب می شود، معاونت صدای رسانه ملی رادیو کتاب را با همکاری صاحبان اندیشه، نویسندگان، مترجمان، مصحفان، اصحاب رسانه در مطبوعات و خبرگزاری های تخصصی حوزه کتاب، به صورت ۲۴ ساعته راه اندازی میکند که برنامههای متنوعی در قالبهای مختلف رادیویی در این شبکه تولید و پخش خواهد کرد.
بر این اساس و با توجه به این امر که کشور ما با دارا بودن تمدن چند هزار ساله و مراکز متعدد علمی و فرهنگی و کتابخانههای معتبر، از کشورهای سرآمد در حوزه تولید و نشر علم و اندیشه در اعصار گوناگون بوده است، به واسطه این پشتوانه دیرینه باید تلاش شود تا با جریانسازیهای فرهنگی به شکلگیری نهضت کتابخوانی در عرصه ملی پرداخته و میتوان گفت که راهاندازی رادیو کتاب، تلاشی برای به ثمر نشستن این قصد و اندیشه است.
بررسی وضعیت کتاب و کتابخوانی در کشور، آسیب شناسی چرخه نشر در کشور، کتاب و فضای مجازی، کتاب گویا، کودکان و کتاب، وضعیت نشر کتب هنری و دهها عنوان دیگر ساختار محتوایی رادیو کتاب را تشکیل میدهد.
این شبکه رادیویی از اول اردیبهشت ماه ساعت ۶ صبح بر روی طول موج افام ردیف ۵/۹۵ مگاهرتز فعالیت خود را با مدیریت نیلوفر زندیان آغاز میکند و مراسم افتتاح رسمی رادیو کتاب در روز سه شنبه (۴ اردیبهشت ماه) و همزمان با سالروز تأسیس رادیو در ایران برگزار می شود.
همچنین با هدف ارتقاء فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و همگام با فناوری روز، وبگاه جدید و اپلیکیشن ویژهی کتاب گویا، همزمان با سالروز تأسیس رادیو و آیین راه اندازی رادیو کتاب، راه اندازی میشود.
خوانش کتاب در دو قالب روایی و اجرای نمایشی که با اجرای خوب هنرمندان و صدا پیشگان رادیو با هدف انتقال احساس و جذابیت بهتر و بیشتر برای شنونده، تنوع در موضوع داستانها و ژانرهای متفاوت در رمانها، دسترسی و دریافت رایگان و آسان به تمامی کتابهای گویا و همچنین غنابخشیدن به محتوای کتاب ها، از مهم ترین امکاناتی است که مخاطبان و کاربران از آن بهره مند خواهند شد.
جمعی از مقامات کشوری و لشکری، بزرگان حوزه نشر و کتاب، پیشکسوتان رادیو، برخی از اصحاب رسانه و مطبوعات از جمله مهمانان این مراسم خواهند بود.
انتهای پیام/