پور مجاهد با تاکید بر اینکه باید ظرفیتهای اشتغالزایی در همه روستاهای استان به صورت کارشناسانه و دقیق مورد بررسی قرار بگیرند بیان کرد: برای بازدهی بیشتر در بخش اشتغالزایی روستایی باید به طرحهای اشتغالزای قابل ارتقا و طرحهای در شرف تکمیل، توجه ویژه کرد.
وی تصریح کرد: اگر در روند پیگیری پروندههای اشتغالزای روستایی کندی و کوتاهی صورت بگیرد، ممکن است طرحهای اشتغالزای روستایی از دیگر مناطق استان جایگزین این طرحها شده و تسهیلات را به خود اختصاص دهند.
فرماندار تویسرکان نیز در این نشست گفت: سهمیه ایجاد اشتغال در سال ۹۶ در شهرستان تویسرکان، یک هزار و ۳۹۳ مورد بوده که با ایجاد یک هزار و ۶۷۴ فرصت شغلی جدید شاهد تحقق ۱۲۱ درصدی تعهد شهرستان در این بخش در سال ۹۶ هستیم.
حبیب مومیوند تصریح کرد: این در حالی است که هنوز تعداد افراد فاقد شغل در شهرستان تویسرکان زیاد است و باید برای رسیدن به نقطه مطلوب تلاش مضاعف صورت بگیرد.
وی گفت: تا کنون ۱۱۵ طرح از شهرستان تویسرکان در بخش اشتغال روستایی به استان معرفی شده که ۵۳ طرح با اختصاص اعتباری افزون بر ۴۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مصوب شده و ۶۱ طرح دیگر نیاز به رفع نواقص دارند.
فرماندار تویسرکان تاکید کرد: به هیچ عنوان کوتاهی در روند پیگیری طرحهای اشتغالزای شهرستان تویسرکان از سوی هیچ یک از مسوولان مرتبط شهرستانی پذیرفته نیست و اجازه نمیدهیم سهم شهرستان تویسرکان در بخش اشتغالزایی سوخت شود.
وی تصریح کرد: مسوولان دستگاههای اجرایی مرتبط با اشتغال در شهرستان باید به صورت مستمر در جریان جزئیات طرحهای خود باشند و به صورت مداوم و موثر، این طرحها را تا رسیدن به نتیجه مطلوب پیگیری کنند.
انتهای پیام/ص. ف