صمد حسن زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی تبریز گفت: شهر تبریز و استان آذربایجان شرقی یک مقصد اقتصادی با برخورداری از هرگونه شرایط لازم برای فعالیتهای بین المللی است.
اوافزود: منطقه آزاد تجاری - صنعتی ارس و منطقه ویژه اقتصادی سهلان از امتیازات ویژه استان است که در کنار همه توانمندیهای صنعتی، معدنی، کشاورزی، علمی و فناوری، میتواند چشم اندازهای جدیدی برای سرمایه گذاران و صاحبان صنایع خارجی ایجاد کند.
او گفت: اگر چه جذب سرمایه گذاری برای ما مهم است، اما اولویت اصلی، ورود فناوریهای نوین به صنایع و خطوط تولید است و از آنجایی که کشور آلمان همواره در صدر تامین کنندگان تجهیزات و ماشین آلات به تبریز بوده، هم اکنون هم در صدد هستیم به این روند ادامه دهیم.
رئیس هیئت اقتصادی ایالت زاکسن آلمان هم در این نشست گفت: در بازدیدهایی که از برخی کارخانههای تبریز داشتیم، به ظرفیتها و توانمندیهای صنایع بزرگ این شهر برای توسعه پی بردیم که ماشین سازی، تراکتورسازی و قطعه سازی از جمله آنهاست.
توسعه روابط اقتصادی آذربایجان شرقی و آلمانهانس یوآخیم ووندرلیخ افزود: کشاورزی، معدن، ماشین سازی، فناوریهای پیشرفته، صنایع غذایی، نساجی، صنعت ساختمان، انرژی از اولویتهای پیشنهادی ما برای فعالیت در تبریز است.
به گفته او در آلمان ۷۹ اتقاق بازرگانی فعال است و ما درصدد هستیم با تاثیرپذیری کمتر از مناسبات سیاسی و دولتی، روابط اقتصادی را گسترش دهیم و نتایج مطلوبی برای هر دو طرف ایجاد کنیم، البته در این زمینه تاکید داریم توافقات و قراردادها روی کاغذها نمانده و عملیاتی شود.
انتهای پیام/