وی اظهارکرد: باتوجه به اینکه پیش از این، شناورهایی که اقدام به صید ترال میکردند توقیف و به جزای نقدی و بطور موقت محروم از فعالیت صیادی محکوم میشدند، این شیوه بازدارنده نبود و دوباره تخلف میکردند.
رئیس شیلات گناوه گفت: در این ارتباط گشتهای حفاظت منابع آبزیان شیلات دایر و با همکاری پایگاه دریابانی در صورت مشاهده ارتکاب شناوری به صید ترال، توقیف و عاملان آن به کمیسیون تخلفات صیادی برای اعمال قانون معرفی میشوند.
وی با بیان اینکه صیادان این شهرستان در حرفه خود همواره قانونمند هستند و سعی در پایداری صید دارند، ادامه داد: این اداره به منظور آگاهی بخشی صیادان از دستورالعمل ابلاغی، در اسکلهها و بنادر صیادی شهرستان درقالب بنر اطلاع رسانی کرده است.
رئیس شیلات گناوه یادآورشد: ۲۲۰ فروند قایق و شناور در این شهرستان در زمینه صید و صیادی فعال هستند.
صید به روش ترال در اصطلاح محلی به 'گوفه' معروف است فقط فصل صید میگو مجاز است، اما برخی صیادان متخلف در دیگر فصول سال که آبزیان تخمریزی میکنند با این روش به صید میپردازند و خسارت به ذخائر و زیستگاه آبزیان وارد میکنند.
در فصلی که ماهیان آبهای عمیق برای تخم گذاری به زیستگاهها نزدیک ساحل مهاجرت میکنند استفاده از روش صید ترال بسیار مخرب و زیان بار است.
نابودی زیستگاههای آبزیان و تخریب ذخائر دریایی، خسارت به ادوات صیادی و به خطر افتادن امنیت شغلی صیادان از عمده تبعات استفاده از روش صید ترال است.