سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز برداشت پیاز در چابهار

مدیرجهاد کشاورزی چابهار گفت: برداشت پیاز از سطح هزار و ۲۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

غلامحسین بامبری مدیرجهاد کشاورزی چابهار در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت:  بیش از هزار نفر در کار کاشت، داشت و برداشت پیاز به طور مستقیم و غیرمستقیم اشتغال دارند.

وی با بیان اینکه کشت پیاز از مهر و آبانماه آغاز شده و برداشت آن تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد، خاطرنشان کرد: پیش بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت ۳۶ هزار تن پیاز از اراضی شهرستان چابهار برداشت و روانه بازار مصرف شود.

وی تصریح کرد: نشاء پیاز امسال در گلخانه‌های شهرستان چابهار تولید شد که شاهد صرفه جویی ۲۵ درصدی در مصرف آب بودیم.

مدیر جهاد کشاورزی چابهار گفت: این شهرستان با داشتن شرایط آب و هوای گرم و مرطوب ساحلی امکان کشت و تولید محصولات سبزی و صیفی در فصول پائیز و زمستان را داراست.

بامبری اظهار داشت: سالانه ۵۸۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در شهرستان چابهار در صورت وجود آب و تداوم بارندگی‌های فصلی تولید می‌شود به طوری که اقتصاد ۲۴ هزار نفر از مردم این شهرستان وابسته به این بخش است.

وی افزود: چابهار ظرفیت‌های زیادی در بخش کشاورزی، راه اندازی گلخانه، تولید گوشت سفید و قرمز، پرورش دام سبک و سنگین و میگو دارد که می‌توان به گاو بومی، مرغ و خروس دشتیاری و گوسفند بلوچی اشاره کرد.

انتهای پیام/ع

کشت پیاز در چابهار

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.