اسدی با اشاره به اینکه 23.6 درصد از گروه سنی 15 تا 64 سال در سال 90 دچار اختلالات روانی بوده اند، عنوان کرد: به دلیل نداشتن استناد محکم امروزه نمیتوانیم صحبتی از آمار واقعی میزان اختلالات روانی در کشور داشته باشیم و من معتقدم تنها مطالعه و پژوهش مرجع و رسمی مربوط به سازمان پیمایش وزارت بهداشت در سال 90 بوده است.
وی با بیان اینکه یکسری خدمات روانشناسی با آغاز طرح تحول سلامت با ورود کارشناسان سلامت روانی به سیستم تیم سلامت ایجاد شده است، افزود: با آغاز طرح تحول کارشناسان سلامت روانی به تیم بهداشت و درمان اضافه شده و این کار با آموزش پزشکان عمومی شروع شده است که در این طرح غربالگری مراجعان انجام و افرادی که دچار مشکلات روحی و روانی هستند به تیمهای روانشناس و روانپزشک ارجاع داده میشوند.
وی تأکید کرد: افرادی که به مراکز جامع خدمات سلامت مراجعه میکنند بحث غربالگری آنها در خصوص روانپزشکی و اعتیاد به وسیله کارشناسان مربوطه انجام می شود.
اسدی با اشاره به اینکه امروزه لازم است پژوهش دیگری در خصوص سلامت روان افراد جامعه انجام شود، اظهار کرد: مردم امیدوار باشند وزارت بهداشت یک تصمیم جدی برای بررسی گامهای بلندتر در حوزه بهداشت و سلامت مردم ایران دارد و در همین راستا با فراهم کردن زیرساختهایی در بحث پیشگیری در سطح اول و پیشگیریهای در سطح دوم و سوم در دستور کار خود دارد.
انتهای پیام/