وی ادامه داد: با توجه به این برنامهها 297 هزار و 366 دانشآموزان افغانی در دوره ابتدایی تحصیل میکنند که 91 درصد آنها را دانشآموزان افغانی تشکیل میدهند.
معاون آموزش ابتدایی با اشاره به اینکه بدون اینکه حتی یک ریال از نهادهای بینالمللی برای پوشش تحصیلی اتباع خارجی دریافت کرده باشیم، زمینه ادامه تحصیل آنها فراهم شده است، گفت: از ملیتهای مختلف در کلاسهای درس کشور حاضر شدند که پنج هزار و 500 دانشآموز مدارک هویتی لازم را نداشتند.
حکیمزاده با تاکید بر اینکه بخشهای مختلف آموزش و پرورش آماده همکاری با مسئولان افغانستانی هستند، بیان کرد: از جمله این نهادها میتوان به آموزش ابتدایی، نهضت سوادآموزی، آموزش و پرورش استثنایی و صنایع آموزش و پرورشی اشاره کرد.
وی دستیابی به فرصتهای برابر آموزشی را از اهداف اصلی این اعلام آمادگی برای همکاری دانست و گفت: حاضریم تجارب خود در زمینه آموزشهای ضمن خدمت را به کشور افغانستان انتقال دهیم و حتی در تلاش هستیم تا تحصیل کودکان افغانی در کشور بدون هرگونه تبعیض انجام شود.
معاون آموزش ابتدایی تعداد مدارس خودگردان اتباع افغان را 24 مدرسه اعلام کرد و گفت: تاکید داریم کودکان اتباع در مدارس دولتی به تحصیل بپردازند و اگر سفارت افغانستان درخواست مدارس خاص افغانی را داشته باشد میتوانند این موضوع را مطرح کرده و شرایط به گونهای فراهم شود که دانشآموزان افغانی در مدارس خاص خود با کتابهای افغانی تحصیل کنند.
حکیمزاده تصریح کرد: پنج هزار نوآموز پیشدبستانی هم در مدارس کشور تحصیل میکنند و سیاست کشور ثبتنام بیقید و شرط دانشآموزان اتباع خارجی است.
وی به وضعیت تراکم کلاسهای درس در دوره ابتدایی هم اشاره و عنوان کرد: در این زمینه کمبودهایی را شاهد هستیم که با توجه به این شرایط امیدواریم ساز و کارهایی برای حل این مشکل اتخاذ شود و در آزمون استخدامی هم سهمیه بیشتری را به مقطع ابتدایی بدهند تا آموزشهایی با کیفیت بالاتر برای دانشآموزان داشته باشیم.
انتهای پیام/