وی با اشاره به مشکلات استارت آپها، تصربح کرد: عمده مشکلات بخش کار آفرینی و مشاغل مرتبط به استارت آپ ها به حوزه مالیات و تامین اجتماعی و مسائل بانکی است.
نایب رئیس اتاق بازرگانی ادامه داد: اغلب سازوکارهای مالیاتی و تأمین اجتماعی مربوط به کسب و کارهای سنتی است و قوانین مشخص و ثابتی برای کسب و کارهای جدید وضع نشده است.
سلاح ورزی با بیان اینکه حمایت از استارتآپها منجر به اشتعالزایی میشود، گفت: با توجه به نامگذاری سال جاری به نام حمایت از کالای ایرانی، استارت آپها و کسب و کارهای نوین جوانان ایرانی مصداق مهمی از کسب و کارهای ایرانی است که باید برای کمک به آن اقداماتی انجام داد.
محمدرضا بادامچی عضو کمسیون اجتماعی مجلس با اشاره به مشکلات کشور، اظهار کرد: کشور با انباشت ناکارآمدی مواجه شده است که این مشکلات باعث شده امید به تحول بزرگ در عرصه اقتصادی به کمترین مقدار خود برسد.
وی با اشاره به کاهش سرمایهگذاری در کشور، تصریح کرد: مشکلات اقتصادی و نوسانات نرخ ارز میزان سرمایهگذاری در کشور را با مشکل مواجه کرده که تولید و اشتغالزایی را تحت تأثیر قرار داده است.
نماینده مردم تهران در کشور با انتقاد از رئیس بانک مرکزی، بیان کرد: در فراکسیون امید جلسهای با حضور ولیالله سیف رئیس بانک مرکزی برگزار شد و به وی تذکر داده شده که قیمت ارز ۶ ساله است و به صورت مصنوعی پایین نگه داشته شده و ادامه این موضوع میتواند بحران ارزی را به وجود آورد که وی بدون توجه به نظرات گفتند؛ قیمت ارز در کنترل است و چالش ارزی نخواهیم داشت، این عدم مسئولیت پذیری باعث مشکلات فراوانی برای تولید و اقتصاد شد.
وی با بیان اینکه همگرایی در کشور میتواند باعث خروج از بحران شود، بیان کرد: با توجه به وضعیت کشور نیاز به همگرایی برای حل مشکلات در کشور احساس میشود که در این میان جوانان به عنوان پتانسیل امروز نقش کلیدی میتوانند، بازی کنند.
به گفته وی؛ در برنامه ششم توسعه اعتباراتی را برای سرمایهگذاری در استارت آپها پیشبینی شده که با گذشت یکسال از آن نتیحهای نداشته است و باید موانع اشتغال، کمسیون کار و کارآفرینی برطرف شود.
بادامچی در پایان گفت: در اداره یکپارچه سازی تصمیمات وزرات اقتصاد حدود ۳ هزار مورد از مشکلات و موانع بر سر راه استارتآپها شناسایی شده است که تلاش میشود، این موانع برداشته شود.
انتهای پیام/