در این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه خداوند متعال خطاب می کند در راه خدا جهاد کنید و حق جهاد را به جا بیاورید، گفت: جهاد یعنی تلاش و کوشش، در فقه ما معانی متعددی دارد. مهمترین معنی جهاد در فقه ما جهاد درونی و بیرونی است. جهادی که در بیرون است جهاد با دشمن است و آن را جهاد اصغر می گویند. این را از کلام معصوم گرفتند.
وی افزود: انقلاب اسلامی ایران، یکی از مصادیق مبارزه با طاغوت بوده، با کسانی که از رژیم دست نشانده بودند و کارهایی می کردند که مطابقتی با دین نداشت. شرط انقلاب کردن، به همان انقلابی ماندن، کفایت کند. آنچه تکلیف است پایبندی به ویژگی های انقلاب است. در واقعه در کربلا کسانی را در صف باطل پیدا می کنید که در جنگ ها در صف ائمه اطهار (ع) بودند، اگر ما در انقلاب خودمان نگاه کنیم این پالایش های پی در پی را می بینیم. نکته ای که خیلی حساس است بصیرت و بینش انقلابی رهبر معظم انقلاب اسلامی در طول زمان است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه معنای دمدستی بصیرت شناخت دشمن از دوست است؛ بیان کرد: تنوع طراحی دشمن نگاه تیز بین می خواهد. آیا دشمنی که با ما در مرز ها در جنگ تحمیلی برخورد میکرد، همان طراحی را در جنگ رسانه با ما دارد یا در حال تنوع طراحی و یارگیری از جبهه ماست؟
آریا عظیمی نژاد، آهنگساز و نوازنده، درباره حسن روح الامینی گفت: سال ها پیش حسن روح الامین با من تماس گرفت و گفت: «دوست دارم کارهایم را ببینید.» تا اینکه یک روز یک جایی گیر افتادم. وارد فضای کوچک و محقر نقاش بزرگی شدم وقتی به نقاشي هایش نگاه کردم نفس در سینه هایم حبس شد و قبل از اینکه توضیح بدهد چطور نقاشی ها را کشیده است با انسانی مواجه شدم که جهانش جهان من بود؛ و این هم سویی ما باعث پیوند برادری شد که در من به وجود آمد.
وی افزود: حسن روح الامین به من توضیح داد که نقاشی ها را با شنیدن البوم ساقی سرمست کشیده است و برای من بسیار خوشایند بود. آثار هنری روح الامین مثل پرده خوانی می ماند. خداوند به او اجازه داده این تصویر را ببیند، درست است ما در انقلاب اسلامی هستیم ولی عاشورا فرهنگی است که به گذشته و آینده ما تعلق دارد. ما آن را دست به دست می کنیم و جلو می بریم.
سید محمود رضوی، تهیه کننده فیلم سینمایی «لاتاری» در ادامه آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی، درباره محمد حسین مهدویان گفت: خوشحالیم این سال ها کسی به عرصه فیلم سازی آمده که هم حرف خوب زده و هم هنرمندانه مردم را پای آثارش می نشاند.
در این مراسم،محسن مومنی شریف، رئیس حوزه هنری با اشاره به اینکه سال 96، سال جوانان بود، آنها خوش درخشیدند، گفت: جوانی معرف هویت مردم ایران بعد از انقلاب اسلامی بود. چند تن از هنرمندان ما با آثارشان و معرفی شهید عزیزمان محسن حججی خوش درخشیدند و او را در حوزه ادبیات انقلاب معرفی کردند.
وی ادامه داد: 55 نفر از بزرگان، صاحب نظران، منتقدان، مدیران فرهنگی هنری اعضای هیئت انتخاب بودند. 14 نفر ویژگی هایی داشتند که به عنوان نامزد معرفی شدند. اولین شاخص، تولید آثار در گفتمان انقلاب اسلامی است، که باید مخاطب فراوانی داشته باشند و سومین گام جریان سازی است. 14 نفر از بین شرکت کنندگان به نظر دوستان ما انتخاب شدند و 5 نفر از آنها بیشترین آرا را کسب کردند و درنهایت یک نفر به عنوان برگزیده معرفی می شود.
گفتنی است؛ در پایان این مراسم از بین نامزدهای انتخابی، حمید حسام نویسنده آثار انقلاب اسلامی به عنوان چهره هنر انقلاب معرفی شد.
انتهای پیام/