در این بررسی، ۲۹۳ بازار مسکن کلانشهرها در ۹ کشور استرالیا، کانادا، هنگ کنگ، ایرلند، ژاپن، نیوزیلند، بریتانیا و آمریکا در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۷ مورد تحلیل قرار گرفتند.
در این بررسی از روش «ضریب میانه» استفاده شد، که در آن متوسط قیمت مسکن در یک منطقه تقسیم بر درآمد متوسط خانوار میشود؛ بنابراین اگر درآمد متوسط ۵۰ هزار دلار و متوسط قیمت مسکن ۲۵۰ هزار دلار بود، ضریب میانه برابر با ۵ میشد.
با استفاده از این روش ۲۶ مکان فوق العاده گران قیمت مشخص شدند، که گرانترینها مربوط به کشورهای آمریکا، استرالیا، نیوزیلند، کانادا و چین میشود.
تائورانگا، خلیج غربی پلنتی، نیوزیلند
مسکن در نیوزیلند با ضریب میانه کلی ۵.۸ بسیار گران قیمت است، و در تائورانگا هر خانه به طور میانگین ۸.۹ برابر متوسط درآمد قیمت دارد.
سالیناس، مونتری، کالیفرنیا، آمریکا
سالیناس (شهری با جمعیتی کمتر از ۱۵۰ هزار نفر) که در شهرستان مونتری واقع شده، دارای ضریب میانه ۹.۱ است.
سان فرانسیسکو، کالیفرنیا، آمریکا
هم رتبه سالیناس، شهر تپهای و پر جمعیتتر سان فرانسیسکو است که از ضریب میانه ۹.۱ برخوردار است.
لس آنجلس، کالیفرنیا، آمریکا
لس آنجلس با ضریب میانه ۹.۴ دومین شهر گران قیمت در ایالات متحده آمریکا است.
سانتا باربارا، کالیفرنیا، آمریکا
چهارمین (ولی نه آخرین) شهر کالیفرنیایی که در این فهرست قرار گرفته، سانتا باربارا با ضریب میانه ۹.۴ است.
ملبورن، استرالیا
ملبورن با ضریب میانه ۹.۹ نسبت به ضریب میانه ۶.۳ در سال ۲۰۰۱ و ضریب میانه زیر ۳ در اوایل دهه ۱۹۸۰ افت چشمگیری از لحاظ مقرون به صرفه بودن داشته است. از سال ۲۰۰۱، قیمت متوسط خانهها در این شهر افزایش قابل توجهی پیدا کرده است.
سانتا کروز، کالیفرنیا، امریکا
سانتا کروز نیز در منطقه خلیج منطقه خلیج سان فرانسیسکو قرار دارد و گران قیمتترین بازار مسکن را در کل آمریکا با ضریب میانه ۱۰.۴ دارد.
ونکوور، کانادا
ونکوور با ضریب میانه ۱۲.۶ که گران قیمتترین بازار مسکن در کانادا را دارد، بیشترین افت مقرون به صرفه بودن مسکن در بین شهرهای بزرگ در این بررسی را تجربه کرده، به طوری که ضریب میانه آن از ۵.۳ در سال ۲۰۰۴ به میزان ۲.۳۵ برابر افزایش پیدا کرده است.
سیدنی، استرالیا
سیدنی با ضریب میانه ۱۲.۹ گران قیمتترین بازار مسکن در کل استرالیا را دارد، که با توجه به ضریب میانه ۶.۳ در سال ۲۰۰۱ افت بسیار سریعی را تجربه کرده است. سیدنی در کنار ونکوور، از چهارمین حباب پر خطر مسکن در جهان برخوردار است.
هنگ کنگ، چین
هنگ کنگ با ضریب میانه ۱۹.۴ گران قیمتترین بازار مسکن در جهان را برای هشتمین سال پیاپی به خود اختصاص داده است. این بالاترین عدد گزارش شده در تاریخ چند ساله این بررسی است، در حالی که ضریب میانه این شهر در سال گذشته ۱۸.۱ بود.
منبع:برترین ها
انتهای پیام/
راسی این درآمد مربوط به در آمد سالیانه است یا ماهانه؟
گمونم 40 يا 50 بايد باشه
ضمنا گراني خونه هاي اونجا به نسبت امكاناتشون معقوله ولي ايران چي؟
کاش میانگین در آمد ساکنان این شهر ها رو هم می نوشتید.