تصویری که در زیر ارائه شده، همان تصویری است که این شبکه معاند در این باره منتشر کرده است و در آن چند عکس با هم قیاس شده است. من و تو با انتشار تصویر مورد نظر به نوعی ضمن نظرسنجی از بینندگان تلاش کرده حقیقت را مثل همیشه تحریف کند و اذهان را فریب دهد.
این خبر بلافاصله در آمدنیوز کانال ضد نظام جمهوری اسلامی و وابسته به صهیونیست نیز با همان محتوا و هدف باز نشر داده شد. آنها چنین ادعا کردند: " آزادیخواهان و حق طلبان با کار بر روی فیلم اتوبوسی که سه تن از سربازان ناجا را در 30 بهمن زیر گرفته بود، توانستند عکس زیر را از راننده اتوبوس بگیرند. این عکس با اینکه صورت راننده به طور کامل در آن مشخص نیست ولی سندی است که نشان میدهد قطعا راننده اتوبوس مذکور، محمد ثلاث نبوده است، چرا که راننده دارای موهای مشکی میباشد، در حالی که اولا سر محمد ثلاث بی مو و ثانیا موهای باقیمانده کناره سر وی سفید است. "
پس از انتشار این پست جعلی، کاربران کانالهای هوشیار، با استدلال جالبی بار دیگر دروغ آمدنیوز را آشکار کردند که در ادامه برخی از آنها ارائه شده است؛
خط چین رسم شده در تصویر در امتداد لبه کناری اتوبوس است یعنی مرزی که درون و بیرون تصویر را نشان می دهد. مشاهده میکنید نیمی از سر فرد مشاهده شده درون تصویر بیرون اتوبوس میباشد!
نگاه فرد درون تصویر رو به پایین است. چگونه ممکن است راننده اتوبوس پایین را نگاه کند؟
اندازه سر فرد درون تصویر را با اندازه چراغ اتوبوس مقایسه کنید. کمی بزرگ نیست؟ احتمالا یک غول ۳ متری درون اتوبوس نشسته است که چنین سر بزرگی دارد!
اما واقعیت ماجرا چیست؟ واقعیت بسیار ساده است و هر انسانی با کمی دقت متوجه می شود؛ تصویر مرد در واقع انعکاس وی روی شیشه اتاقی است که از درون اتاق فیلم گرفته شده است! خطوط عمودی نازکی که در تصویر می بینید هم تایید این مطلب است.
حال سادگی داستان مشخص شده است. درون اتاقی که فیلمبردار ایستاده، مرد دیگری نیز حضور دارد که سرش پایین است و احتمالا مشغول کار با گوشی است! در همین حال نیز محمد ثلاث پشت فرمان اتوبوس مشغول جنایت است.
انتهای پیام/
هدف اصلي اين شبكه ها ايجاد تفرقه و اختلاف بين مردم ايران هست از هر اتفاق استفاده مي كنن حتي اين مجارايي كه مثل روز روشنه ما بايد هشيار باشيم هر گاه با اين شبكه ها يا افراد ساده كه تحت تاثير قرار مي گيرند خيلي محكم و شفاف جواب انها را بديم