وی افزود: کارشناسان این پلیس جهت بررسی صحت و سقم موضوع به محل مراجعه پس از بررسیهای صورت گرفته توسط کارشناسان مشخص گردید که فروشنده پس از کشیدن کارت به دستگاه pos و انجام تراکنش موفق به یک دستگاه الکترونیکی مشابه دستگاه اسکیمر نیز کشیده میشود.
سرهنگ کوره بلاغی ادامه داد: با دستور مقام قضایی با بررسیهای صورت گرفته یک دستگاه اسکیمر ریدر از ماشین وی کشف گردید در نهایت متهم به این پلیس دلالت داده شد.
این مقام ارشد انتظامی گفت: در تحقیقات بعمل آمده از متهم، اعلام داشت بنده با همکاری یک نفر دیگر اقدام به کپی اطلاعات کارت بانکی مشتریان با استفاده از اسکیمر ریدر مینمودیم.
رئیس پلیس فتا استان آذربایجان غربی گفت: در روند رسیدگی به پرونده نفر دوم نیز با اقدامات پلیسی خاص شناسایی و از محل سکونت وی تعدادی کارت بانکی خام و دستگاه اسکیمر کشف گردید.
سرهنگ کوره بلاغی ادامه داد: در روند رسیدگی به موضوع، متهم به بزه ارتکابی خود اعتراف و اعلام داشت تا به حال اطلاعات تعداد ۳۸ عدد از کارت عابر بانک شهروندان را کپی نمودهایم.
وی گفت: در نهایت متهمین جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا ارسال گردیدند.
سرهنگ کوره بلاغی با اشاره به اینکه یکی از راههای جلوگیری از افتادن در دام کلاهبرداران، انجام امورات بانکی توسط خود فرد میباشد، به شهروندان توصیه کرد: جهت استفاده از دستگاههای Pos کارتهای عابر بانک خود را در اختیار فروشنده قرار نداده و از اعلام رمز خودداری نمایید.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: در هنگام انجام عملیات پرداخت از طریق دستگاههای کارت خوان شهروندان باید دقت کنند که دستگاه کارت خوان سالم باشد و شکستگی یا چسب خوردگی نداشته باشد، همچنین هیچ قطعه اضافهای به دستگاه کارت خوان متصل نباشد.
وی ادامه داد: شهروندان در صورت مواجهه با مشکلاتی در فضای مجازی میتوانند آن را از طریق سایت پلیس فتا قسمت ارتباطات مردمی به این پلیس اعلام دارند.
انتهای پیام/