علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در این جلسه با بیان اینکه در حال حاضر 5 شبکه پیامرسان داخلی توسط وزارت ارتباطات تأیید شده است، عنوان کرد: پیام رسان تلگرام دارای تهدیدهای اقتصادی است و از ارزهای مجازی برای خرید و فروشهای متداول استفاده میکند که همین میتواند در آینده باعث حوادث تلخی شود و اگر از هم اکنون به این موضوع توجه نکنیم ممکن است حوادث تلخ موسسات مالی و اعتباری تکرار شود.
پیگیری حاکی از این است که 5 پیام رسان مورد تایید وزارت ارتباطات در حال حاضر بیسفون، سروش، ویسپی، گپ و آی گپ هستند که بنا است جایگزینی برای تلگرام باشند.
اپلیکیشن ایرانی سروش شبیهترین برنامه به تلگرام است که در آن به شما اجازه ساخت گروه، کانال و مواردی از این دست داده میشود. سروش امکانات بسیار زیادی دارد و از نظر تعداد کاربران ایرانی نیز در صدر محصولات ارتباطی قرار میگیرد.
البته توانایی اصلی یک برنامه زمانی مشخص میشود که حجم کاربران زیادی بر رویش مشغول به فعالیت شده و به نوعی بر روی سرورهایش فشار بیاید که بهنظر میرسد همچون اکثر اپلیکیشنهای ایرانی، سروش در این بخش دچار برخی از ضعفهاست که بایستی به مرور آنها را برطرف نماید.
بیسفون زیبایی و سادگی را در کنار هم دارد و با ظاهری مدرن ممکن است نتوانید تشخیص دهید که از یک اپ ایرانی استفاده میکنید. روند ثبت نام در این اپلیکیشن همانند بسیاری از نمونههای خارجی بهوسیله شماره تلفن همراه شما انجام میگیرد و پس از دریافت کد فعالسازی، میتوانید به استفاده از این اپ بپردازید و با دوستانی که آن را دارند به گفتگو بپردازید.
همچنین امکان برقراری تماس صوتی نیز در بیسفون وجود دارد. جالبترین بخش بیسفون قسمت عمومی آن است که میتوانید چند صفحه برگزیده و مهم را انتخاب کنید و پستهای آنها را مشاهده کنید ولی نمیتوانید پست گذاشته یا پستی را لایک کنید. امکان ساختن گروه هم در بیسفون وجود دارد و با استفاده از این امکان میتوانید به راحتی به صورت گروهی با دوستان خود چت کنید. در کل بیسفون در کلاس جهانی تولید شده و با اینکه رایگان است، توانسته ترکیب مناسبی از زیبایی و کارایی را در اختیار شما بگذارد و امکاناتی نظیر استیکرهای متنوع و زیبای فارسی در کنار محیطی جذاب، میتواند شما را در جایگزینی اپهایی چون وایبر و واتساپ همراهی کند.
برنامه آی گپ یک پیام رسان ایرانی و با کیفیت است که میتواند جایگزین خوبی برای تلگرام باشد. این برنامه از قابلیت های مختلفی پشتیبانی میکند و بسیار شبیه به تلگرام طراحی شده است. طبق توضیحاتی که برای این اپلیکیشن ارائه شده، ظاهرا آی گپ از سیستم رمزگذاری AES256 برای افزایش امنیت پیام های ارسالی مخاطبین خود استفاده میکند. بنابراین برنامه آی گپ میتواند یکی از بهترین برنامه های جایگزین تلگرام باشد. ضمنا این برنامه با سیستم عامل های اندروید، آی او اس و ویندوز سازگاری دارد.
اپلیکیشن پیام رسان گپ هم تمام اقداماتی که انتظار دارید یک برنامه پیام رسان قادر به انجام آن ها باشد را ارائه کرده است. امکان رد و بدل پیام های صوتی، تصویری، متنی، تشکیل گروه و غیره همگی توسط برنامه گپ پشتیبانی میشوند. این اپلیکیشن نقاط قوت بسیاری دارد که برای آشنایی ضمنا اپلیکیشن گپ با هر دو سیستم عامل اندروید و آی او اس سازگاری دارد.
این اپلیکیشن نه تنها امکان چت و گفتگوی معمولی همچون تلگرام و واتس اپ را برای اعضای شبکه اش مهیا کرده، بلکه امکان برقراری تماس های اینترنتی و ارسال پیامک رایگان با بسیاری از کشورهای دنیا را در اختیارتان می گذارد.
امکانات چت و گفتگو شامل ارسال عکس، پیام صوتی، ارسال لینک ویدئو به طور مستقیم از وب، موزیک و همچنین عکس های از بین رونده و غیر قابل ذخیره (همچون اسنپ چت) هستند. مضاف بر این می توانید به سبک وایبر موقعیت جغرافیایی تان را هم برای طرف مقابل ارسال کنید، و از استیکرها و اموجی های رایگان ویسپی در چت هایتان بهره بگیرید.
اما مهم ترین قابلیت ویسپی، تماس های اینترنتی اش هستند. با ثبت نام در اپ، یک دلار آمریکا اعتبار به شما داده می شود که می توانید آن را برای برقراری تماس های اینترنتی با شماره های متفرقه از کشورهای مختلف دنیا خرج کنید.
برای تماس با برخی کشورها اعتبارتان خرج می شود که نرخ مربوط هر کدام را می توانید در منوی Rates Table ببینید. اما نکته فوق العاده اینجاست که هزینه تماس برای کشورهایی مثل ایالات متحده آمریکا و انگلستان رایگان در نظر گرفته شده. با توجه به کیفیت عالی تماس های ویسپی، این قابلیت برای کاربرانی که مکررا با آشنایان خود در این دو کشور تماس می گیرند نعمت بزرگی به حساب می آید.
انتهای پیام/
ینی دیگه از واتساپ نمیتونیم استفاده کنیم
عرض بنده این بود که چرا هیچ کجا نامی از بیسفون نیست.؟
جای تعجب و بسی تأسف است که ما چرا باید ذوق زدۀ دست پخت های بیگانه باشیم؟ چرا به جای آنکه نواقص یک کار تازه را با هم برطرف کنیم آن را به مسلخ می کشیم؟ چرا باید مرعوب گردن کلفتی های اجانب و مبلّغ کارهاشون باشیم؟ چرا دست خودی را می شکنیم و دست غریبه را بالا می بریم؟ چرا روحیۀ خودکم بینی را در جامعۀ خودمان القاء می کنیم و خودمان را این قدر دست کم می گیریم؟ خوب هیچ کس و هیچ چیز از اول گردن کلفت متولد نمی شود. نهالی را که یکی می کارد اگر حمایت شود، بزودی بزرگ می شود و ستبر می گردد. آن وقت خود از ثمرۀ کارمان متعجب و دشمن از خشم انگشت به دهن می گزد. از همه گذشته چرا به تعبیر شما این غول گردن کلفت باید در مواقع حساس ابزار دست زنگیان مستی قرار گیرد که همچون داعشیان وحشی، با حملات کور، آزادی، امنیت، آرامش و جان و مال مردم را از کوچک و بزرگ از کودک و پیر به آتش و خون کشند. و با شعار آزادی ، آزادی مردم را به زنجیر کشند.؟! بشکنید دست های دراز اجانب را و ببوسید دست آرش های کمانگیر را.
این سایت ویسپی:
شئونات اسلامی ما رو رعایت کرده؟
اصلا زبان فارسی براش اهمیت داره؟؟؟
بهترین پیام رسانه ایتا
1 : بله
2 : گپ
3 : بیسفون پلاس
من از روزی که تلگرام فیلتر شد از بیخ و بن پاکش کردم
و الان چند ماهه دارم از سروش استفاده میکنم ضمن اینکه امکان تماس تلفنی هم داره
دست مهندسین خودمون درد نکنه که زحمت کشیدند و انشاالله روزبروز تکمیلتر هم خواهند کرد....