سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه پیش خدا عزیز شویم؟

حضرت حق فرمودند مردم، عیال و خانواده من هستند و محبوب‌ترین آن‌ها نزد من کسانی هستند که با مردم، مهربان‌تر باشند و در راه برآورده شدن نیازهای آن‌ها، کوشاتر باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  در جلد دوم اصول کافی آمده که امام جعفر صادق(ع) فرمودند: «قال الله عزّوجلّ» یعنی حدیث، حدیث قدسی است و پروردگار عالم فرموده، «الخلق عیالی و احبهم الی الطفهم بهم و أسعاهم فی حوائجهم»، حضرت حقّ فرمودند: مردم، عیال و خانواده من هستند (حتّی نفرمودند: مؤمن، بلکه فرمودند: الخلق، یعنی هر کس می‌خواهد باشد)، محبوب‌ترین آن‌ها نزد من کسانی هستند که با مردم، مهربان‌تر باشند و در راه برآورده شدن نیازهای آن‌ها، کوشاتر باشد.

شاید یک معنی دیگر هم داشته باشد و آن اینکه اتّفاقاً نگوید: «لا یکلف الله نفسا الا وسعها»، یعنی من این‌در وسعم می‌رسد و دیگر نیازی به تلاش بیشتر نیست. بلکه بداند که معنای «لا یکلف الله نفسا الا وسعها» یعنی آن‌قدر جلو بروی و بروی و بروی، تا جایی که دیگر نمی‌توانی. در عبادت، در ترک گناه، در خدمت به خلق و ... جلو برو.

دلیل هم این است: اوّلاً بدانیم آن کسی که قربة الی الله - که بیان کردیم یکی از خوف‌های ممدوح همین ترس دور شدن از قرب الی الله است - برای مردم کار کند، خدا او را می‌‌بیند «و الله بصیر بالعباد»، و معلوم است خدا جبّار و جبران‌کننده است، وقتی می‌‌بیند که او، به یاد بندگانش و عیال الله است، بیشتر به او مرحمت می‌کند. این یک نکته‌‌ بسیار مهم است.

منبع: جهان نیوز

انتهای پیام/

چگونه محبوب ترین بنده خداوند باشیم؟

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
سید علی حسینی
۲۱:۰۳ ۱۶ تير ۱۳۹۷
بهترین بخشه زندگی سجبده و بندگی خداست .خدا ما رو همون طوری که هستیم دوست داره و این بزرگترین لطفه خداست.بندگی یعنی تسلیم بودن,یعنی اطاعت از خدا,یعنی یک کلام رضایته خدا.انسانه کامل یعنی EX انسانی که در اسمان پرواز میکند.یا علی مدد.
ناشناس
۲۳:۰۲ ۲۱ فروردين ۱۳۹۷
اطاعت و بندگی خداوند
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۱ فروردين ۱۳۹۷
امروزها بسيار كم هستند كه بخاطر رضاي خدا كار كند
ناشناس
۱۷:۲۳ ۲۱ فروردين ۱۳۹۷
خدا بزرگ خودش همین کم هارو زیاد کنه و بهشون قدرت و ثروت بده.