وی از فعالیت پنج مرکز جستوجو و نجات دریایی در استان بوشهر خبرداد و تصریح کرد: پنج مرکز جستوجو و نجات دریایی در بنادر عسلویه، دیر، عامری، بوشهر و جزیره خارگ دارای ۵ شناور ناجی با تجهیزات و نیروی انسانی متخصص هستند که بهزودی ششمین شناور ناجی در بندر دیلم فعالیت خود را آغاز میکند.
سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از نجات ۱۸ خدمه دو فروند لنج باری در خلیج فارس خبر داد و بیان کرد: یک فروند شناور لنج باری که از بندر دوبی بهمقصد بندر گناوه در حرکت بود بهسبب آبگرفتگی از ادامه مسیر بازماند که احتمال غرق شناور و از کار افتادن دستگاه مسیریاب آن وجود داشت.
اسعدی از اعزام شناور ناجی ۹ برای یاری رساندن به خدمههای شناور حادثهدیده خبر داد و افزود: شناور ناجی ۹ از بندر خارگ به موقعیت سانحه اعزام شد و پس از شناسایی موقعیت این شناور، ۹ تن از سرنشینان لنج یادشده را از غرق شدن نجات داد.
وی با بیان اینکه این ملوانان به اسکله مروارید جزیره خارگ منتقل شدند راجع به حادثه دیگری در آبهای دیلم گفت: یک فروند موتور لنج باری که از بندر دیر در خلیج فارس بهسمت بندر دیلم طی مسیر میکرد بهسبب نقص و آبگرفتگی شدید از مرکز جستوجو و نجات دریایی خارگ، کمک خواست که نیروهای این مرکز با شناور ناجی ۹ به منطقه اعزام شدند و ۹ سرنشین این لنج را نجات دادند.
سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزود: شناور ناجی پس از تخلیه آب از این لنج، آن را بهمدت یک ساعت همراهی کرد و پس از اطمینان از حل مشکل، به اسکله مروارید جزیره خارگ بازگشت.
اسعدی، با اشاره به تعیین شماره تلفن ۱۵۵۰ برای تماس دریانوردان در خلیج فارس گفت: شناورهای حادثهدیده در خلیج فارس با هرگونه دستگاههای ارتباط تلفنی میتوانند با مرکز جستوجو و نجات دریایی استان بوشهر از طریق شماره تلفن ۱۵۵۰ تماس برقرار و خدمات لازم را از این مرکز دریافت کنند.
وی با تأکید بر توجه به ایمنی بالای شناورها قبل از حرکت ابراز کرد: به فرماندهان و خدمه شناورهای سنتی و لنجها توصیه میشود ماشینآلات، موتور، بدنه و تجهیزات ایمنی و مقابله با حریق شناور را پیش از انجام سفر دریایی کنترل کنند تا در زمان بروز سانحه احتمالی، دچار بحران نشوند.
انتهای پیام/م