سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قاضی زاده هاشمی مطرح کرد؛

باید با بیت المال از افراد فقیر و نیازمند دستگیری شود/ لزوم تغییر مدل تربیتی در آموزش و پرورش/ انضباط در بیمه‌ها جایگزین حضور مددکاران اجتماعی در جامعه

وزیر بهداشت گفت: باید با بیت المال از افراد فقیر و نیازمند دستگیری شود، مددکاران اجتماعی باعث آرامش جامعه می شوند و می توانند کمک بزرگی برای مردم باشند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت صبح امروز در مراسم دیدار نوروزی با مدد کاران اجتماعی که در وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: مددکاری اجتماعی یکی از زیبایی های جلوه های بشر است و آنهایی که انسان تر بوده و به بشر شبیه تر هستند این  مقوله را بهتر فهمیده اند.

وی با اشاره به اینکه افرادی که به مردم ناتوان و درمانده ها کمک می کنند لذت بیشتری از این اقدام خود نسبت به دیگران می برند، افزود: آنهایی که به گرفتاری کمک می کنند می توانند در جامعه موثر باشند، اما به طور کلی  امروزه از مددکاری تعریف اشتباهی برداشت شده است.

وزیر بهداشت با اشاره اینکه در جامعه امروز به مددکاران اجتماعی زیادی نیاز داریم، اما این افراد به دلیل تعریف غلط در محل خود غایب هستند، عنوان کرد: اگر انضباطی در بیمه ها ایجاد شود دیگر به حضور مددکاران اجتماعی در جامعه نیاز نداریم،  به نظرم بیمه به دلیل حمایت از مردم به نوعی یک مددکار اجتماعی محسوب می شود.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: باید با بیت المال از افراد فقیر و نیازمند دستگیری شود؛ مددکاران اجتماعی باعث آرامش جامعه می شوند و می توانند کمک بزرگی برای مردم باشند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه مددکاران در کنار کارشان  باید دانش و مهارتشان را هم ارتقاء دهند، تاکید کرد: برخی مددکاران اجتماعی مدرکی گرفته ولی آموزش صحیح ندیده اند و برخی دیگر نیز فارغ التحصیل این رشته بوده ولی در جایی غیر مرتبط مشغول فعالیت هستند که باید برای رفع این گونه  مشکلات و مسائل مددکاران اجتماعی در حوزه های مربوطه خود مشغول به کار باشند.

هاشمی با اشاره به اینکه همه سازمان ها و نهادهای اجتماعی باید با مددکاران اجتماعی همکاری داشته باشند، ادامه داد: همگانی شدن مددکاری اجتماعی اتفاقی بود که زمان انقلاب و دوران دفاع مقدس شکل گرفت، به طوری که همه مراقب یکدیگر بودند و هرکس حاضر بود از درآمد، سفره و استراحت خود برای دیگری بگذرد و این مسئله نیاز  امروز کشور است.

مدل تربیتی در آموزش و پرورش بسیار معیوب است

وی ادامه داد: همه ما باید در حد توانمان به نوعی مددکار اجتماعی باشیم و نباید برای خدمت در خصوص بیمارستان، دارو، مسائل مالی، پزشک تحت فشار باشیم و باید از ارائه دهنده خدمت بهداشتی درمانی حمایت همه جانبه انجام شود.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه حداقل کار مددکاری اجتماعی در جامعه امروزه رعایت حقوق یکدیگر است، اظهار کرد: آموزش مداوم مددکاری یکی از کارهایی است که باید انجام شود و در این مسئله باید دقت کرد تا یک تعریف درستی از آن انجام شود و افراد باید نسبت به مسائل و شرایط جامعه واقع بین باشند و مانند گذشته ادامه دهنده مسیر غلط در حوزه مددکاری اجتماعی نباشیم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه مددکاری اجتماعی باید در همه حوزه ها از جمله سلامت به دقت انجام شود، ادامه داد: در مجاورت بیمارستان ها به وسیله خیران، مراکزی تاسیس شده است تا بعضی از خانواده های بیماران صعب الاعلاج که متاسفانه به دلیل نداشتن عدالت در دسترسی به مراکز بهداشتی درمانی به مراکز استان ها آمده اند، برای اینکه در کنار بیمار خود باشند در این مراکز مستقر می شوند و این گونه ساختمان ها بسیار موثر است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات مطلوب این است که دانشجویان علاقه مند  و دل پاک در رشته های بهداشت، پرستاری، هوشبری، داروسازی را به این گونه مراکز وصل کرده تا با مردم ارتباط برقرار کنند و بتوانند به عنوان یک مددکار اجتماعی مشکلاتشان را حل کنند، زیرا در جامعه امروز به چنین روابطی نیازمندیم.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه مدل تربیتی در آموزش و پرورش بسیار معیوب است،تصریح کرد: باید بسترسازی در خصوص آموزش و پرورش بچه ها انجام شود؛ باید کار مددکاری اجتماعی به خوبی در جامعه انجام شود زیرا به نظرم خداوند فطرت پاک را در دل انسان ها به امانت گذاشته است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.