سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالروز جنایت رژیم صهیونیستی در بلندی‌های بیت المقدس؛

سند غم‌بار دیریاسین با مُهر کشتار جانیان صهیونیست

تاریخ رژیم صهیونیستی همیشه با جنایت و کشتار بی‌رحمانه مردم بی‌گناه فلسطینی گره خورده که نمونه بارز آن کشتار سال ۱۹۴۸در دیریاسین است.

به گزارش  خبرنگار تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تاریخ رژیم صهیونیستی از بدو تولد نامشروع خود تا امروز، همواره جنایت و کشتار ملت بی دفاع فلسطین را در دستور کار قرار داده است؛ یکی از این جنایات در ۹ آوریل ۱۹۴۸ رخ داد که در آن صد‌ها فلسطینی به خاک و خون کشیده شدند.

حمله به دیریاسین, لگه ننگی بر تارک رژیم صهیونیستی

دیریاسین روستایی در بلندی‌های مشرف به بیت‌المقدس است که در سال ۱۵۱۷ توسط عثمانی‌ها ایجاد شد، اما حتی تصور این هم وجود نداشت که روزی این روستای کوچک عامل رسوایی بیش از پیش رژیم صهیونیستی شود.

پس از جنگ جهانی اول که انگلستان سوریه را اشغال و یهودیان را برای اسکان به آن منطقه منتقل کرد، اعراب به مخالفت با این موضوع برخواستند و درگیری‌هایی بین آن‌ها شکل گرفت؛ در آن زمان سازمان ملل به موضوع ورود کرد و مرزی بین سرزمین اعراب و یهودیان کشید که باعث شد تا دیریاسین به خارج از سرزمینی که برای اراضی آینده اسرائیل مشخص شده بود منتقل شود.

در این زمان، باز هم صهیونیست‌ها با وجود این که توان حمله مستقیم نظامی را نداشتند با تشکیل و حمایت از گروه‌های تروریستی در سال ۱۹۴۵ به درگیری در مرز‌ها ادامه دادند و دیریاسین هم که در آن زمان حدود ۷۰۰ نفر جمعیت داشت از حملات در امان نبود، تا این که به خاطر حمایت‌های بی‌دریغ غربی، اسرائیلی‌ها توانستند از مرز عبور کنند و مناطق مختلف را تصرف کنند.

پیشروی نیرو‌های متجاوز صهیونیستی ادامه داشت تا این کمی بعدتر و در سال ۱۹۴۸ آن‌ها توانستند روستای دیریاسین را اشغال کنند. برخلاف همه پیش‌بینی‌ها سربازان خون‌خوار این گروه‌های تروریستی با فرمان مناخیم بگین که این گروه‌های تروریستی را فرماندهی می‌کرد دست به کشتار مردم این روستای کوچک زدند، به نحوی که بیش از ۳۵۰ نفر شهید شدند.

دلیل این حمله که فقط چند روز مانده به اعلام رسمی تشکیل رژیم جعلی صهیونیستی صورت گرفت, حضور چند چریک فلسطینی در میان مردم روستای دیریاسین عنوان شد، اما پس از حمله هیچ اثری از چریک‌ها نبود، بلکه فقط پیکر شهدای فلسطینی بود که به بدترین شکل ممکن به شهادت رسیده بودند، اما پس از گذشت سال‌ها با اسناد پراکنده‌ای که ارتش رژیم صهیونیستی منتشر کرد مشخص شد که موضوع حضور چریک ها در بین مردم نبوده, بلکه موقعیت استراتژیک این روستا برای آن‌ها مهم بوده, چرا که با اشغال این روستا، سرزمینی که سازمان ملل برای اسرائیل اعلام کرده بود رسما به بیت‌المقدس متصل می‌شد، پس دستور حمله صادر شده بود.

شارون، قصاب روستای دیریاسین

تاریخ گواه این موضوع است که مقامات اسرائیلی که جنایات فراوانی انجام دادند بسیار زیاد هستند، اما برخلاف تصور عده‌ای که مناخیم بگین را فقط روشنفکر و تئوریسین اسرائیل جدید می‌دانند، به جرات می‌توان وی را جنایت‌کارترین فرد این رژیم کودک کش دانست که بعد از تاسیس اسرائیل نخست‌وزیر این رژیم شد و باعث شد تا کشتار دیریاسین صورت پذیرد.

جنایت بگین بسیار وسیع است و می‌توان او را استاد جنایات آریل شارون که به معروف به قصاب صبرا و شتیلا است؛ دانست، اما این جنایت فقط به دیریاسین محدود نمی‌شود و جنایت‌های چهار دهه بعد در جنوب لبنان هم با دستور مستقیم او انجام شد، اما جنایت دیریاسین چنان وحشیانه بود که هرگز از یاد‌ها نمی‌رود.

بگین که ریاست گروه تروریستی "ایرگون" را عهده‌دار بود، به همراه اسحاق شامیر سرکرده گروه تروریستی "اشترن گنگ" وارد روستا شدند و تا عصر آن روز مردان زیادی کشتند و به بیش از صد‌ها زن و کودک تجاوز کردند و سپس به سیاق سنت منحرف جهودی کابالا آن‌ها را ذبح کردند.

این جز اولین جنایات صهیونیست‌ها پیش از تشکیل کابینه جعلی بود و بگین پایه‌گذار رژیمی شد که تا همین امروز جنایات زیادی را نه فقط به مردم فلسطین، بلکه بیشتر مردم منطقه روا داشته که نمونه آن جنگ‌های ۳۳ روزه، ۲۲ روزه و ۶ روزه بود که در آن با استفاده از تجهیزاتی که غرب به تل‌آویو داده بود انسانهای بی‌گناه بیشماری به خاک و خون کشیده شده و خانواده‌های بسیاری بی‌خانمان شدند.

جنایت‌های رژیم صهیونیستی در طول تاریخ چنان فجیع است که امروز همه دنیا حتی یهودیان سراسر دنیا هم با آن مخالفت کرده و خواستار توقف آن‌ها هستند، اما از آنجایی که صهیونیستها با توجه به ماهیت نامشروع خود، توقفی در ماشین کشتار خود ندارند، باید تمامی کشورهایی که به نوعی مقوله حقوق بشر و کرامت انسانی برایشان اهمیت دارد، به مقابله همه جانبه با این رژیم نامشروع بپردازند؛ اتفاقی که جمهوری اسلامی ایران پرچم آن را برافراشته کرده و امروز بسیاری از کشور‌های منطقه با آن همراه شدند تا این رژیم ۲۵ سال آینده را نبیند، بیست و پنج سالی که شاید بسیار زودتر رقم بخورد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۵۷ ۲۰ فروردين ۱۳۹۷
مجمع عمومی سازمان ملل باید این جنایت را محکوم کند .
ناشناس
۱۱:۵۷ ۲۰ فروردين ۱۳۹۷
مجمع عمومی سازمان ملل باید این جنایت را محکوم کند .