این عقاید دستمایه برگزاری مراسم عجیبی نیز خواهند شد که شاید اگر به گوشتان برسد از شدت تعجب سر جای خود میخکوب شوید اما این رسوم واقعیت تلخی است که همچنان در برخی از فرهنگ ها رواج دارد و با جدیت تمام به اجرای آنها می پردازند. جالب اینکه اگر کسی به تمسخر و مخالفت با آنها بپردازد شاید مجازات سخت و وحشتناکی در انتظارش باشد زیرا از نظر خودشان کارهایی که انجام می دهند کاملا معقول است.
این موضوع منحصر به مرز و بوم خاصی نمی شود و ممکن است بسیاری از کشورها را درگیر خود کند و اغلب در قبیلهها شایع است. البته در این میان کشورهایی هستند که نسبت به دیگر نقاط کره زمین بیشتر درگیر این مسائلند و به نوعی میتوان این مکان ها را کارخانه تولید خرافات دانست.
هند یکی از این کشورهاست که زندگی مردم آن به شدت به عقاید دور از عقل گره خورده که هیچ پایه و اساس علمی یا توجیهی برای آنها وجود ندارد. بد نیست بدانید که در برخی موارد برگزاری مراسم اینچنینی حتی ممکن است به قیمت جان برخی از مردم قبایل منجر شود که البته برایشان کاملا طبیعی است و این مانعی برای متوقف کردن قطار اوهامی که سوار بر آنند نخواهد بود.
هر کدام از این مجالس حیرت انگیز با هدفی خاص برگزار می شود که طبعا به صورت جداگانه اجرای آنها مستلزم رعایت شرایطی متفاوت خواهد بود.
در این مطلب قصد داریم با نگاهی به گوشه و کنار این جهان پهناور مروری به برخی از مراسم داشته باشیم که البته بیشتر آنها مربوط به کشور هند می شود.
ازدواج دختر 5 ساله با داماد 9 ساله برای دور کردن نحسی از خاندان
دختر 5 ساله هندی که خانواده اش تصمیم داشتند پس از مرگ یکی از اعضای خانواده او را به عقد پسری 9 درآورند تا نحسی از این خاندان رخت برببندد. اما با تلاش مردم مخالف و اعتراض آنها والدین عروس و داماد خردسال مجبور شدند کودکانشان را سریعا از مقابل محراب دور کنند و از محل مراسم متواری شوند.
خوابیدن در مسیر گاوهای خشمگین برای گشایش بخت پسران مجرد
در مادیا پرادش هند رسم بر این است که پسران مجرد برای گشایش بخت و خوشبختی روی زمین در مسیر حرکت گاوها دراز می کشند تا به این صورت اقبال خوش به آنها رو کند و عروسی مناسب نصیبشان شود. در این میان اگر جوانی زیر پای گاو لگد مال نشود او را به اجبار مجددا در مسیر حرکت گاو می خوابانند.
مراسمی که برای کاهش خشم الهه ای در هند انجام می شود
چرخیدن دور یک محور برای دور کردن بلا و دعوت الهه ای خیالی به آرامش که این مراسم در مادهیا پرادش انجام می شود.