وی ادامه داد: کهیر بیماری گذرا و کوتاه مدت است و هر ضایعه کهیر بعد از چند دقیقه تا چند ساعت بدون باقی گذاشتن اثر از بین می رود و سپس ضایعه جدید در محلهای قبلی یا جدید به وجود میآید، اندازه ضایعات کهیر از کوچکی یک عدس تا بزرگی یک بشقاب متغیر است؛ ممکن است ضایعات به هم پیوسته باشد و نواحی وسیعی از پوست را دربر گیرد.
احسانی با بیان اینکه هرچند علتهای مختلفی مانند تغذیه،ابتلا به برخی از بیماریها و عوامل محیطی در بروز این عارضه نقش دارند اما آلرژنهای تنفسی از عوامل شایع بروز، کهیر است، تاکید کرد: این بیماری به صورت ضایعات قرمز رنگ همراه با خارش بر روی بدن ایجاد میشوند و ممکن است خارش آن بسیار شدید بوده و فرد را اذیت کند.
احسانی با اشاره به اینکه خارش علامت اصلی این بیماری است، عنوان کرد: کهیر معمولا با ضایعات پوستی برجسته خودش را نشان میدهد که ممکن است این عارضه مدتی طول بکشد.
وی ادامه داد: کهیر نوعی افزایش حساسیت است که می تواند براثر تغذیه، عوامل محیطی، داروها و حتی آلرژن های تنفسی ایجاد شود.
متخصص پوست و مو با بیان اینکه مصرف برخی محصولات غذایی مانند فلفل و ادویهجات، گوجهفرنگی، توتفرنگی، سویا، غلات، تخممرغ و آجیل در فصل بهار باعث بروز کهیر در برخی افراد می شود، اظهار کرد: هر کسی ممکن است با مصرف این مواد، واکنش حساسیت زا به شکل لکه های قرمز و خارشدار پوستی از خود نشان دهد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: کهیر بیماری خطرناکی نیست اما خارش آن می تواند فرد مبتلا را بسیار اذیت کند اما این بیماری فرد را دچار مرگ و میر نمی کند.
متخصص پوست و مو، کهیر را بیماری شایعی دانست و گفت: حدود 10 تا 20 درصد افراد حداقل یک بار در طول عمر مبتلا به این بیماری میشوند.
احسانی اظهار کرد: این بیماری در جنسیت مختلف تفاوت چندانی ندارد و در بین مردان و زنان تقریبا یکسان بروز پیدا می کند و بروز این بیماری در مناطق جغرافیایی کشور هم فرق چندانی ندارد.
وی یادآور شد: کهیر در قسمت مختلف بدن رخ می دهد و همه جای پوست بدن ممکن است شاهد آن باشیم، کهیر از جمله بیماری پوستی شایع در کشور است.
انتهای پیام/