نسیم نجفی اقدم زاده ارومیه یکی از شهرهای آذربایجان غربی بود که به همراه خانوادهاش در کالیفرنیا زندگی میکرد. طبق بازجوییهایی به عمل آمده از پدر و برادر وی، این زن از یوتیوب به خاطر ویدئوهایش شاکی بوده و برای سانسور آنها ادعای غرامت کرده بود. در واقع خانواده نسیم انگیزه اصلی این اقدام او را همین امر دانستهاند دلیلی که هنوز از سوی پلیس تایید نشده است. در یکی از ویدئوهای منتشره از این فرد، او دلیل فیلتر شدنش را مهم بودن خود نامید و افزود هر کسی که در اینجا از اهمیت بالایی برخوردار باشد با فیلتر مواجه میشود.
پلیس در پی بررسی و بازجوییهایش به شواهد و مدارکی دست یافت که بر اختلال روانی وی دلالت دارد. حقیقتی که البته در ویدئوهای او به خوبی مشهود است.ویدئوی زیر به سرعت در حال دست به دست شدن در فضای مجازی و سایتهای خبری مهم دنیاست. در این ویدئو نسیم نجفی به زبان انگلیسی از فیلتر شدن خود توسط یوتیوب میگوید. او مدعی است که تنها کسی است که از سوی این شرکت به دلیل ویدئوهایش فیلتر میشود. ویدئوهایی که به اعتقاد یوتیوب بر سلامت روانی و تربیتی کودکان و نوجوانان اثر سوئی دارد. نجفی برای این دلیل عصبانی است و فیلمهایش را با ویدئوهای مستهجن موجود در سایت یوتیوب مقایسه کرده و آنها را دروغگو مینامد.
تصویر زیر از ویدئویی گرفته شده که برخی سایتهای معاند علیه جمهوری اسلامی منتشر کردهاند که در اینجا به دلیل گفتههای غیر اخلاقی او ارائه نشده است. همانطور که مشاهده میشود آنها با این تصویر ساختگی ناشیانه و مغرضانه تلاش کردند تا از موضع حجاب این موضوع را به مسلمانان ربط دهد. لازم به ذکر است طبق گزارش برخی رسانه های آمریکایی این زن پیرو فرقهی بهائیت بوده و در شبکه های اجتماعی به تبلیغ و ترویج آن میپرداخت.
در فضای مجازی نیز برخی از کاربران با انتشار پستهایی در شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک و توئیتر به این سوژه پرداختند. در همین بحبوحه، ساعاتی پس از انتشار این خبر، هکری با هک توئیت یکی از کارمندان یوتیوب به نام وادیم لوروشیک، اقدام به انتشار پستهای توئیتری متعدد با حساب وی کرد که حاوی اخبار کذب درباره تیراندازی دفتر یوتیوب بود. محتوای این پستها بلافاصله از سوی صاحب اصلی آن تکذیب شد.
حساب توئیتری کارمند یوتیوب
این پست ها هم از سوی سایتهای تخصصی و هم از طرف کاربران مورد نقد و تمسخر واقع شد. یکی از سایتهایی که به طور تخصصی به پشت پردههای اخبار روز میپردازد با انتشار گزارشی به طور مفصل با ارائه مدارک و اسنادی درباره اخبار کذب منتشره در خصوص حادثه تیراندازی یوتیوب ، صحت همه آنها را رد کرد.
تصویر زیر مربوط به محتوای یکی از توئیتهایی است که با حساب کارمند یوتیوب منتشر شده است. اخباری که حتی از سوی کاربران هم مورد تمسخر واقع شد. در این پست چنین نوشته شد:
" ترو در دفتر یوتیوب: حداقل 40 نفر در حادثه تیراندازی در مقابل دفتر یوتیوب واقع در کالیفرنیا توسط زن مسلمان تروریستی که روسری به سر داشت، مجروح شدند. گزارشها حاکی از شلیک 20 گلوله است. پلیس هنوز جزئیات را تایید نکرده است و کارمندان در حال تخلیه ساختمان هستند. "
کاربران پس از انتشار این پست حماقت این عوامل خودفریب را به سخره گرفتند و صحت آن را رد کردند. یکی از آنها در جواب این پست چنین نوشت:
" یک زن مسلمان تروریست؟
به هیچ وجه!!
به نظر میرسد او یک زن آسیایی اهل آکسفورد باشد که دچار اختلال روانی بوده است. اقدامات او ارتباطی به قرآن ندارد. "
واشنگتن پست یکی از سایتهای معروف غربی نیز در خبری که با مضمون تیراندازی یوتیوب منتشر کرد ضمن اشاره به حواشی و شایعات پیرامون این اقدام، به طور صریح مسلمان بودن نسیم نجفی اقدم و تروریستی خواندن این موضوع را تکذیب کرد.
مهدیا جوهرپور
انتهای پیام/
اصلاً
صهیونیست = خودکشی
اون نیاز به ترحم داشت که در کشوری چون آمریکا چنین سرنوشتی دچار شد.
آمریکا و اروپا جای زندگی وتربیت شدن و ادم شدن نیست متاسفه.