«اوستین مود»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایلینوی آمریکا، در این باره می گوید: «در خوک های متولدشده از مادران مبتلا به کمبود کولین، مغزشان حدود ۱۰ درصد کوچک تر بود.»
به گفته وی، «۱۱ منطقه از ۱۹ منطقه مغز به شکل قابل توجهی در مغزهای دارای کمبود کولین کوچک تر بود. نتیجه مشابه در مورد میزان ماده خاکستری و سفید خوک ها هم مشاهده شد.»
در عوض، خوک های که مادرشان به قدر کافی کولین در طول بارداری مصرف کرده بودند دارای میزان بیشتر ماده خاکستری و سفید در مناطق غشایی مغز بودند.
ماده خاکستری مغز عمدتاً متشکل از نورون هاست درحالیکه ماده سفید مغز ماده ای را تشکیل می دهد که نورون ها را به هم متصل کرده و در بخش های مختلف مغز پل ایجاد می کنند.
منابع کولین عبارت است از: گوشت قرمز، مرغ، ماهی، میگو، دل و جگر گاو، زرده تخم مرغ، گل کلم، خیار و بادام زمینی.
منبع: مهر
انتهای پیام/