سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معرفی کتاب؛

«چرا نمی‌آیی با من زندگی کنی»؛ آینه یک تفکر و مکتب زیستی

«چرا نمی‌آیی با من زندگی کنی» دربردارنده داستان‌هایی است که هریک می‌تواند نماینده‌ای تام و تمام از یک تفکر و مکتب زیستی باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ انتشارات کتاب نیستان در سال‌های اخیر در قالب یک مجموعه ۱۰۰ جلدی، تمامی مجموعه داستان‌های برگزیدگان جایزه ادبی اُ. هنری را در دست ترجمه قرار داده است.

مجموعه داستان «چرا نمی‌آیی با من زندگی کنی؟ وقتش است» با ترجمه لیدا طرزی نیز در زمره آنهاست و  آثار برگزیده را در سال ۱۹۹۲ شامل می‌شود.

 مجموعه «چرا نمی‌آیی با من زندگی کنی؟ وقتش است» همانند سایر آثار منتشر و ترجمه شده از آن، بر مبنای انتخاب هیئت داوران این جایزه از داستان‌هایی که همگی به زبان انگلیسی نوشته و در ایالات‌متحده منتشر شده‌اند، انتخاب شده است. داستان‌های این اثر را می‌توان از دو منظر برای مخاطب امروز ادبیات در جهان و ایران حائز اهمیت دانست. از سویی رویکرد انسان‌محور و معنویت‌گرای جایزه اُ.هنری در طول سال‌های برگزاری آن برای مخاطبان ادبیات داستانی ناآشنا نیست و هر اثر از این مجموعه می‌تواند تصویری تازه و بکر از این مفهوم را به ذهن متبادر کند.

در نتیجه انتخاب‌های خاص داوران  جایزه ا هنری  و نگاه آن‌ها در انتخاب این داستان‌ها در کنار تاریخ انتشار کتاب «چرا نمی‌آیی با من زندگی کنی؟ وقتش است» ، نوید این موضوع را به مخاطب می‌دهد که می‌تواند در خلال این داستان‌ها با سیر تطور انسان‌گرایی در  جوامع آمریکا آشنا شود و به کشف نگاهی تازه‌تر به انسان و زندگی و معنای آن‌ها در تعامل و زیست مشترک با یکدیگر دست پیدا کند.از سوی دیگر این مجموعه می‌تواند نماینده‌ای از زبان فنی و درعین‌حال اندیشه فرازمینی انسان معاصر غرب در پرداخت داستانی به خودش نیز باشد.

در داستان‌های مجموعه «چرا نمی‌آیی با من زندگی کنی؟ وقتش است» از طرفی انسان و روابط اجتماعی او مورد توجه مخاطب قرار گرفته است و از سوی دیگر راوی داستان از نظام‌مندی فکری برخوردار است این نظام مندی فکری حاصل زندگی در ساختار پیچیده و فنی امروز جامعه آمریکایی است. تلاش او برای پیدا کردن معنای واقعی زندگی و معناگرایی در پس انقلاب دیجیتالی و ارتباطی در جهان معاصر است که به ساخت زندگی او انجامیده است . البته نمایی از آن نیز در داستان‌های این مجموعه نمود پیدا می‌کند.

مجموعه «چرا نمی‌آیی با من زندگی کنی؟ وقتش است» بنا بر آنچه ویلیام آبراهامز، سردبیر آن در مقدمه‌اش عنوان کرده است؛ دربردارنده داستان‌هایی است که هر کدام به تنهایی می‌تواند نماینده‌ای تام و تمام از یک تفکر و مکتب زیستی باشد و از همین روست که این مجموعه از حیث تنوع و نمایندگی از سبک و سیاق زیست و تفکر زیستی یکی از قابل توجه‌ترین مجموعه‌های منتشر شده این سری است.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: معرفی کتاب ، ادبیات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.