نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی افزود: به همین سبب این آثار و تنوع زیستی و بومی که در کشور ما وجود دارد ظرفیتهای بسیار غنی و با ارزشی برای صنعت گردشگری مهیا کرده و اگر مسئولان به ایجاد تأسیسات زیر بنایی و خدمات و پشتیبانی در این نقاط مستعد گردشگری توجه کنند صنعت گردشگری در کشور ایران جایگاه اصلی خود را پیدا میکند.
وی با تاکید بر جایگزین شدن صنعت گردشکری به جای درآمد نفتی بیان کرد: اقتصاد مبتنی بر صنعت گردشگری میتواند جایگزین بسیاری از درآمدهای ناپایدار و زودگذر اقتصادی که بعضاً اقتصاد نفتی میتواند از این جمله باشد عبور کند.
شهریاری افزود: بسیاری از کشورها وجود دارد که بدون داشتن نفت و با اتکا به صنعت گردشگری درآمد سرشاری را از طریق این صنعت کسب میکنند که از درآمد نفت ما بیشتر است.
عضو کمیسیون مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: میطلبد که متصدیان امر یعنی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر دستگاههای متولی نصبت به ثبت و شناساندن این آثار به مردم ایران تلاش بیشتری کنند و با ثبت و معرفی بیشتر این آثار مردم را با این استعدادها بیشتر آشنا کنند تا مردم در اوقات فراغت بهخصوص ایام نوروز شاهد رونق صنعت گردشگری کشورمان باشیم.
وی با تاکید بر شناسنامه دار کردن آثار تاریخی استان بوشهر افزود: در خصوص ثبت آثار باید سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان بوشهر با یک تحرک بیشتری نسبت به قبل این آثار را شناسنامهدار کند و آنها را به معرفی و در فرایند ثبت قرار دهد که باید ابتدا در استان بوشهر این کار انجام و بعد از آن نیز در سازمان میراث فرهنگی و جامعه هدف معرفی و بعد از بررسی کارشناسانه اقدامات لازم برای ثبت این آثار انجام شود.
شهریاری گفت: امیدوارم تلاشهای شما خبرنگاران بتواند در معرفی این آثار بهخصوص شهرستانهای دشتی و تنگستان و استان بوشهر سبب رونق بیشتر صنعتت گردشگری در منطقه شود.
انتهای پیام/ م