سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خطرات بهداشتی ماهی قرمز

مسئول بهداشت شهرداری کرمانشاه از خطرات بهداشتی ومحیط زیستی ماهی قرمز خبرداد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ عبدی گفت:ماهی قرمز برای سلامتی انسان ها به ویژه کودکان بسیار خطرناک است
وی گفت: تماس با ماهی قرمز یا آبی که ماهی قرمز در آن نگهداری شده امکان ابتلا به بیماری های قارچی را ایجاد می کند
وی ادامه داد:ورود ماهی قرمز به تالاب ها و دریاچه ها که یک گونه غیر بومی است موجب خطرات و آسیب به گونه های بومی خواهدشد. عبدی گفت:ماهی های قرمز گستره غذایی وزیستگاهی وسیعی دارند، بنابراین قدرت تحمل پذیری آنها نسبت به شرایط نامساعد زیستگاه، خوب است.
وی گفت:در نتیجه این گونه می تواند به سرعت با محیط سازگار شده و رشد کند و رقیب گونه بومی شوند
مهمترین نکته این است که ماهی قرمز نخریم
اما اگر خریداری شد در آبهای آزاد رهانشود

 

 

انتهای پیام/د

 

 

ماهی قرمز خطر ابتلا به بیماری قارچی در انسان ایجاد می کند

برچسب ها: کرمانشاه ، ماهی قرمز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.