سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سازمان بنادر و دریانوردی نقش مهمی در توسعه سواحل مکران دارد

نماینده مردم شهرستان‌چابهاردر مجلس شورای اسلامی گفت: سازمان بنادر و دریانوردی با اقدامات خوب انجام داده در چابهار و کنارک و توسعه بندر شهید بهشتی نقش مهمی در توسعه و اشتغال ساکنان سواحل مکران دارد.

عبدالغفور ایران نژاد نماینده مردم شهرستان‌چابهاردر مجلس شورای اسلامی  در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: چابهار و کنارک بیش از ۵۴۱ کیلومتر مرز دریایی دارند و این امر فراهم کننده ظرفیت‌هایی برای برنامه ریزی توسعه اقتصادی و اجتماعی است.

ایران نژاد تصریح کرد: تکمیل فاز نخست طرح توسعه بندر شهید بهشتی با سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری و ساخت ۶ بندر چند منظوره در طول نوار ساحلی، ساخت بزرگترین ترمینال بین المللی مسافری دریایی کشور از اقدامات مهم و قابل تحسین سازمان بنادر در سیستان و بلوچستان است.

وی افزود: شهرستان‌های چابهار و کنارک نقش مهمی در زمینه بازرگانی، شیلاتی، گردشگری و کشاورزی دارند.

وی بیان کرد: اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان به عنوان نخستین ارگان پیشگام نسبت به اجرایی نمودن منویات رهبر معظم انقلاب برای توسعه سواحل مکران اقدام و در زمینه ایجاد زیرساخت‌های توسعه‌ای گام برداشته است.

وی ادامه داد: برنامه ریزی و اقدام لازم برای ساخت مرکز جستجو و نجات دریایی در پسابندر و زرآباد، ساخت مرکز هواشناسی دریایی در ارتفاعات شهر چابهار و سایر اقدامات کوچک و بزرگ در راستای مسئولیت‌های تخصصی و نیز مسئولیت‌های اجتماعی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان است.

ایران نژاد تجاری کردن بندر شهید رضایی بخش زرآباد برای صادرات محصولات کشاورزی این بخش و نیز برنامه ریزی و اقدام برای چند منظوره کردن بندر کنارک و توسعه فعالیت‌های تجاری و گردشگری در کنارک از دیگر برنامه‌های خوب سازمان بنادر و دریانوردی است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با هدف تمرکز جمعیت و با رویکرد فقرزدایی از طریق ایجاد اشتغال مولد از سال ۱۳۸۸ اقدام به ساخت ۶ بندر چند منظوره مردمی (موج شکن) در طول نوار ساحلی این استان کرده است.

وی افزود: برای هر کدام از این موج شکن‌ها حدود ۱۹ هکتار اراضی پسکرانه دارای سند مالکیت اخذ شده است.

وی ادامه داد: هزینه کلی ساخت این موج شکن‌ها افزون بر ۶۰۰ میلیارد ریال بوده که از محل اعتبارات عمرانی سازمان بنادر و دریانوردی هزینه شده است.

انتهای پیام/ع

چابهار و کنارک نقش مهمی در زمینه بازرگانی، شیلاتی، گردشگری و کشاورزی دارند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.