وی با بیان اینکه همه بنادر استان بوشهر به این شناور مجهز میشوند تصریح کرد: با تجهیز این ۲ بندر شمار بندرهای تجهیز شده به شناور آتشخوار استان بوشهر به شش بندر رسید.
سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اطفاء حریق در بنادر را از مزیتهای این بنادر دانست و خاطرنشان کرد: اکنون بوشهر، گناوه، عسلویه، خارگ، کنگان، و دیر شش بندر تجاری برخوردار استان از شناورهای آتشخوار محسوب میشود که با توجه به چندمنظوره بودن این شناورها علاوه بر امکان اطفا کار جابهجایی شناورها و سایر خدمات مورد نیاز آنها را انجام میدهند.
اسعدی با اشاره به تجهیز بندر دیر به شناور آتشخوار گفت: بندر دیر بهعنوان بزرگترین بندر صیادی و مبدا صادرات استان بوشهر به قطر و کنگان بهعنوان یکی از بنادر فعال و پویا استان است که در راستا ارتقا ایمنی تامین شناور آتشخوار آنها در دستور کار اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر قرار گرفت.
وی از کاهش حوادث در بنادر استان بوشهر خبر داد و گفت: با توجه به حوادث آتش سوزی سالهای گذشته که سبب خسارتهای جبران ناپذیری در اسکله بندرهای کنگان و دیر شد انتظار میرود با تجهیز آنها به شناور آتشخوار آمار وقوع چنین حوادثی به حداقل ممکن برسد.
سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: اکنون پنج مرکز جستوجو و نجات دریایی و هشت ایستگاه مخابرات دریایی ۹۳۷ کیلومتر سواحل استان بوشهر را پوشش میدهند.
انتهای پیام/م