رئیس رسانه ملی روحیه ایستادگی و مقاومت را از ویژگیهای مشترک دو ملت ایران و ویتنام توصیف و تصریح کرد: هروقت از ویتنام نام میبریم، به یاد مبارزات به یادماندنی مردم شما با امریکاییها میافتیم و هیچگاه ظلم آمریکا به مردم ویتنام را فراموش نمیکنیم.
وی افزود: بسیاری از مردم ایران شخصیت مبارز "هوشی مین" نخست وزیر اسبق ویتنام و کتاب مشهورش را میشناسند و مجموعه اشعارش که به فارسی ترجمه شده است، میان مردم ما علاقمندان فراوانی دارد.
رئیس سازمان صدا وسیما با ابراز خرسندی از اینکه ویتنام هم اکنون در مسیر توسعه و پیشرفت قرار دارد، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران نیز با حفظ استقلال و آزادی خود با تمام توان در چهل سال گذشته در مقابل همه توطئههای نظام سلطه ایستاده است و هم اکنون به قدرتی بزرگ تبدیل شده است.
دکتر علی عسکری با اشاره به شکست توطئههای مختلف دشمنان از ابتدای انقلاب تا کنون، افزود: آنها وقتی دیدند که نمیتوانند در جبهه نظامی ملت ایران را شکست دهند، به روشی دیگر روی آوردند که آن یک جنگ تمام عیار فرهنگی است. هم اکنون در خط مقدم این جنگ صدا و سیمای جمهوری اسلامی قرار دارد و بار سنگینی را به دوش میکشد.
وی بر آمادگی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای انتقال تجربیات خود در حوزههای مختلف تاکید کرد و افزود: رسانه ملی با تولید محتوای غنی فرهنگی در حوزه فیلم، سریال، انیمیشن و مستند توانایی خود را ثابت کرده است و آمادگی همکاری در همه زمینهها را با تلویزیون ویتنام دارد.
تران بین مین رئیس تلویزیون دولتی ویتنام نیز در این دیدار پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران در عرصههای مختلف بویژه رسانهای را قابل توجه دانست و گفت: با توجه به جایگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین المللی تقاضا داریم تا تجربیات خود در زمینه رسانهای را به ما منتقل کنید.
وی به دروغ پراکنیهای رسانههای غربی و سانسور واقعیت در این رسانهها اشاره و تصریح کرد: دوست داریم مردم ما خبرها را از طریق رسانههای جمهوری اسلامی ایران بویژه تلویزیون ایران دریافت کنند تا از واقعیت دنیا و آنچه رسانههای غربی نمیگویند، آگاه شوند.
تران بین مین وجود روحیه مقاومت و ایستادگی میان مردم دو کشور را از جمله تشابهات فرهنگی ایران و ویتنام خواند و افزود: باید روی این ویژگیهای مشترک متمرکز شد و دو ملت را بیش از پیش به یکدیگر شناساند.
رئیس تلویزیون دولتی ویتنام با بیان اینکه آثار فیلم و سریال تولیدی تلویزیون جمهوری اسلامی ایران برجسته و بسیار قابل احترام است، گفت: حضور کارشناسان و برنامه سازان برجسته شما در کشور ما برای آموزش همکارانمان بسیار مغتنم است و امیدواریم با این همکاری بتوانیم در مسیر رشد و پیشرفت حرکت کنیم. باید ساز و کاری فراهم آید تا آثار برجسته شما در حوزههای مختلف را خریداری کنیم و برای مردم خود به نمایش بگذاریم.
این عضو اتحادیه ABU با اشاره به نقش مهم ایران در اتحادیه رادیو وتلویزیونهای آسیا و اقیانوسیه گفت: از مستندسازان و کارگردانان تلویزیونی ایران قدردانی میکنم و امیدوارم با گسترش همکاریها، بتوانیم ارتباطات فرهنگی و رسانهای میان تهران و هانوی را گسترش دهیم.
گفتنی است؛ در این جلسه مقرر شد دو طرف در آیندهای نزدیک تفاهم نامه همکاری در زمینههای مختلف رسانهای بویژه عرصه خبر و فیلم و سریال امضا کنند.
انتهای پيام/