سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خبری خوش برای عاشقان کله پاچه

یک متخصص طب سنتی گفت: کله پاچه بعد از هضم کامل می‌تواند برای بدن مفید باشد همچنین استفاده از عصاره پاچه گوسفند برای درمان برخی بیماری‌ها مفید است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  با وجود دلهره‌های همیشگی دوست داران کله و پاچه در خصوص ابتلا به برخی بیماری‌ها، برخی از متخصصین خبر از خواص آن برای درمان برخی بیماری‌ها می‌دهند.
 
کله پاچه منبع کلسترول و اسیدهای چرب مضر است؛ کلسترول چربی است که خاصیت رسوب کردن در عروق خونی بدن را دارد و در کنار سایر عوامل خطرناک منجر به انسداد و گرفتگی رگ‌ها می‌شود و این اتفاق زمینه‌ساز بروز بیماری‌‌های قلبی عروقی، سکته و بسیاری از بیماری‌‌‌های مزمن دیگر است.

ایجاد آنتی اکسیدان قوی در بدن با مصرف کله پاچه

لیلا شیربیگی متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص مضرات و فواید کله پاچه اظهار کرد: برخی ادعاها و مطالب در کتب طب سنتی وجود دارد مبنی بر اینکه استفاده از عصاره کله پاچه برای درمان برخی بیماری‌ها سودمند است.
 
شیربیگی با بیان اینکه کله‌پاچه غذایی پرانرژی و با پروتئین بالا محسوب می‌شود، خاطر نشان کرد: پروتئین موجود در کله پاچه برای رشد و ترمیم برخی از بافت‌‌های بدن مفید است؛ این ماده غذایی یک آنتی‌اکسیدان قوی ایجاد می‌کند که منجر به دفع مواد مضر در بدن می‌شود، در نتیجه در فرایند‌‌های متابولیکی مختلف، نقش مهمی در جلوگیری از آسیب به سلول‌های بدن دارد.

درمان بیماری‌ها با مصرف عصاره پاچه گوسفند

متخصص طب سنتی با اشاره به دیر هضم بودن کله پاچه گفت: کله پاچه بعد از هضم کامل می‌تواند برای بدن مفید باشد، همچنین استفاده از عصاره پاچه گوسفند برای درمان برخی بیماری‌ها مفید است و همچنین مصرف سیرابی می‌تواند در تقویت سیستم گوارش مفید باشد.
 
وی با تاکید به اینکه پاچه گوسفند دارای طبع سرد است و باید در کنار غذاهایی با طبع گرم مصرف شود، اظهار داشت: هر چند این ماده غذایی خواصی چون رقیق‌کنندگی خون، ملین، التیام زخم‌‌‌های داخلی و افزایش دهنده شیر مادر را دارد اما از مصرف زیاد آن خودداری کرد.
 
وی با تاکید به اینکه نباید از پاچه گوسفند در وعده غذایی زیاد استفاده کرد، گفت: وجود چربی زیاد در غذاهایی مانند کله پاچه می‌تواند مشکلاتی مانند چاقی، کبد چرب، کلسترول و تری گلیسرید بالا ، فشار خون و غیره را برای بدن به وجود آورد.
 
شیربیگی با تاکید به اینکه بیماران قلبی و دیابتی حتما باید از مصرف کله پاچه پرهیز کنند، گفت: کله پاچه به دلیل داشتن چربی و پروتئین بالا برای بیماران دیابتی اصلا توصیه نمی‌شود و مبتلایان به این بیماری‌ها باید آن را از برنامه غذایی خود حذف کنند.
 
متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه افراد سالم، جوانان و کودکان در صورت مصرف کله پاچه حتما ورزش و فعالیت بدنی را برنامه خود بگنجانند، یادآور شد: مصرف بی‌رویه کله پاچه بخصوص در افرادی که عادت به مصرف هفتگی این غذا دارند بدلیل مضراتی که ذکر شد توصیه نمی‌شود.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۳۱ ۱۶ فروردين ۱۳۹۷
هیچ شباهتی به کله گوسفند نداره!!!
ناشناس
۰۰:۲۴ ۰۸ فروردين ۱۳۹۷
مگه نگفته بود مصرف کله پاچه ؟ همه کله پاچه ها رو گفته. حتی اگه گوسفندی نباشه
ناشناس
۰۰:۲۴ ۰۸ فروردين ۱۳۹۷
مگه نگفته بود مصرف کله پاچه ؟ همه کله پاچه ها رو گفته. حتی اگه گوسفندی نباشه
ناشناس
۱۵:۵۰ ۲۹ اسفند ۱۳۹۶
عکس بالا بیشتر شباهت به سر سگ است !!!!!!
ناشناس
۱۹:۰۷ ۲۹ اسفند ۱۳۹۶
وای راست میگه!!!! هیچ شباهتی به کله گوسفند نداره!!!
شهاب
۰۹:۰۱ ۲۹ اسفند ۱۳۹۶
عحب