سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همزمان با ایام نوروزی؛

تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان میاندوآب از تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در ایام تعطیلات نوروزی خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ فتاحی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان میاندواب گفت  : طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام تعطیلات نورزوی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی ، از 25 اسفند ماه آغاز و تا 14 فروردین ماه سال 97  در شهرستان میاندواب به اجرا در آمده است.

وی  افزود: در راستای اقدامات کنترلی ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت شهروندان و مسافرین محترم نوروزی ، اکیپ های بازرسی این شبکه بطور مستمر با تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ، رستوران‌های بین‌راهی و درون شهری، سردخانه‌های مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفیدو قرمز، آشپزخانه‌ها، هتل‌ها و مهمانسراها  نسبت بازدید و کنترل اقدام می نمایند .

فتاحی تصریح کرد: تعداد 4 اکیپ ثابت و سیار متشکل از 5نفر در 21  روز کاری در 3نوبت صبح و عصر و شب نظارت های بهداشتی را در شهرستان بر عهده دارند.

وی از شهروندان عزیز درخواست نمود در هنگام خرید فرآورده های خام دامی  حتماً به نشانه های بهداشتی بودن محصول و تاریخ تولید و انقضاء توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در عرضه فرآورده های خام دامی شبکه دامپزشکی شهرستان میاندوآب با شماره تلفن 45228260  از ساعت  8 صبح تا 8 شب آماده پاسخگویی به شکایات و نظرات شهروندان محترم می باشند.

انتهای پیام/م

طرح اجرای نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.