وی با تاکید بر اینکه سایتهای جعلی شبیه به سایت اصلی است و از نظر ظاهری تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند به کاربران توصیه کرد: همیشه آدرس سایتهای بانکی و سایر سایتهای مهم را شخصاً در آدرس بار تایپ نموده و از بازکردن لینکهایی که در سایتهای مختلف و یا در شبکههای اجتماعی ارائه شده جداً خودداری کرده و نسبت به استفاده از پروتکل https دقت و حساسیت بیشتری به خرج دهند.
وی در توصیه به شهروندان تأکید کرد:برای تهیه بلیط به مراکز و سایتهای مجازی که در پورتال رسمی هر یک از مراکز حملو نقل عمومی مثل هواپیمایی کشوری، حملو نقل ریلی و حملو نقل جادهای معرفی شده، مراجعه و خرید بلیط از سایتهای واسط که به صورت غیرمجاز اقدام به فروش بلیط و بعضاً گرانتر از قیمت مصوب مینمایند، اجتناب کنند.
سرهنگ محمدخانی افزود: یکی دیگر از شگردهای مجرمانهای که میتواند بستر ساز سوءاستفاده از هموطنان شود، رزرو هتل و تورهای مسافرتی و گردشگری است، برخی از تورهای گردشگری که فاقد مجوز لازم میباشند، با وعدهها و تبلیغات فریبنده، علاقهمندان و مسافران نوروزی را ترغیب به ثبتنام نموده و با شعار، اقامت در بهترین هتلها، گشتوگذار در شهرهای مختلف کشور سعی میکنند اهداف خود را محقق نمایند.
این مقام ارشد انتظامی خاطر نشان کرد: حجم زیادی از تبلیغات در فضای سایبر، علیالخصوص شبکههای اجتماعی خودنمایی میکنند و برخی هم حتی پا را فراتر گذاشته و با ارسال پیامک و ایمیل، علاقهمندان را تشویق به ثبتنام در این تورها مینمایند، تورهایی که در پشت آنها مجرمان و کلاهبرداران سایبری قرار دارند که بعد از ثبتنام، هیچ وقت پاسخگوی شهروندان نخواهند بود.
سرهنگ محمدخانی در پایان از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسانهای موبایلی مراتب را به پلیس فتا گزارش نمایند.
انتهای پیام/