وی افزود: بر اساس این طرح، فعالیت تمام وقت بیمارستانها و مراکز درمانی شبانهروزی باید کماکان ادامه یابد و متناسب با تعداد مسافران نوروزی استانها، یک یا چند مرکز درمانی در هر شهرستان طبق روال سالهای گذشته در طول روز آماده ارائه خدمات به مراجعه کنندگان احتمالی باشند.
درخشان با تاکید بر اینکه آماده باش مراکز درمانی تامیناجتماعی به بیمهشدگان و مسافران هر شهر اطلاعرسانی شود، افزود: از طریق رسانههای محلی و نیز نصب پلاکاردهای پارچهای در سطح شهر و ورودیهای هر شهر لازم است بیمهشدگان و مسافران از ارائه خدمات درمانی و نشانی این مراکز مطلع شوند.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: همچنین لازم است مدیران درمان و روسای بیمارستانها و مراکز درمانی در طول مدت اجرای طرح آمادهباش نوروزی، به صورت مستمر نحوه ارائه خدمت به بیماران را نظارت کرده و در خصوص رفع مشکلات احتمالی به سرعت اقدام کنند. بدیهی است، خروج مدیران درمان از حوزه خدمتی در ایام عید، مستلزم هماهنگی قبلی، تعیین و معرفی جانشین و کسب مجوز از این معاونت است.
درخشان با تاکید بر گرفتن مرخصی کارکنان و کادر تخصصی مراکز درمانی با هماهنگی دانشگاههای علومپزشکی، افزود: این اقدام باید به نحوی برنامهریزی شود تا ضمن فراهم بودن امکان دسترسی کامل بیماران به خدمات درمانی، از بروز هرگونه کاستی و اختلال در زمینه خدمترسانی به بیماران به ویژه در بخش اورژانس پیشگیری شود.
انتهای پیام/